Yaşamını yitiren öğretmenler anıldı

Güncelleme Tarihi:

Yaşamını yitiren öğretmenler anıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 13:07

Yaşamını yitiren öğretmenler anıldı

Haberin Devamı

İZMİR'in Dikili İlçesi'ndeki Semih Tınay Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Öğretmenler Günü programında okulda çalışırken yaşamını yitiren öğretmenler anıldı.
Dikili Semih Tınay Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı ‘Öğretmenler Günü' programına Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ulus, Şube Müdürü Maksut Eratik, öğrenciler ve velileri katıldı. Çandarlı Türk Sanat Müziği Korosu'nun konseri ile başlayan programda, Semih Tınay Anadolu Lisesi'nde çalışırken yaşamını kanser hastalığı nedeniyle yitiren rehber öğretmen Orhan Ören, müdür yardımcısı Mustafa Selçuk ve müzik öğretmeni Vuslat Demir için anma töreni yapıldı.
1 Kasım 2016 tarihinde 36 yaşında iken yaşamını yitiren Vuslat Demir adına okul içinde bir sanat sokağı oluşturuldu. Rehber öğretmen Orhan Ören ve müdür yardımcısı Mustafa Selçuk'un isimleri ise katlara verildi. Konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Okul Müdürü Kadir Uludağ, öğretmen arkadaşlarını asla unutmayacaklarını ve adlarını her daim yaşatacaklarını söyledi.
Resim sergisinin ardından dans gösterisi yapan Roman Dans Grubu, Vuslat öğretmenin resminin basılı olduğu tişörtler giydi.

Oben ULU / DİKİLİ (İzmir), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!