Yarın Hacettepe Üniversitesi

Güncelleme Tarihi:

Yarın Hacettepe Üniversitesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 15:28

Başkent’teki üniversitelerin rektörleri, üst yönetimleri ve önde gelen bilim insanları, Hürriyet Ankara’nın başlattığı “Ankademi: Şehir ve üniversite” projesinde bir araya geliyor. Yarın Hacettepe Üniversitesi’ndeyiz.

Haberin Devamı

ŞEHİR VE ÜNİVERSİTE

Eğitimden siyasete, yerel gündemden kent sorunlarına, kültür sanattan sosyal yaşama kadar kentini yaşayan gazete Hürriyet Ankara, bugüne kadar Ankara’ya katma değer katan projelerine bir yenisini daha ekledi. Başkent’teki üniversiteler Ankademi projesiyle üniversite ve kent ilişkisini masaya yatırdı.

YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR

Hacettepe Üniversitesi’nin kente, kentin üniversiteye katkısı ne? Ankara’nın daha yaşanabilir bir şehir olması için Hacettepe neler öneriyorlar? Neler yapabilirler, yerel yöneticilerden neler bekliyorlar? Sorunlar, çözüm önerileri ve şehir projeleri neler?

287 BİN ÖĞRENCİ 18 BİN AKADEMİSYEN

Kentin dört bir yanına yayılan 16 üniversitenin bulunduğu Ankara’da YÖK verilerine göre şu anda 287 bin 882 öğrenci 18 bin 108 öğretim elemanı bulunuyor. Hürriyet Ankara her hafta üniversiteleri, her yönüyle sayfalarına taşıyacak.

Haberin Devamı

HACETTEPE TAM KADRO

Öğrencilerden kentliye, akademisyenlerden şehirleşme uzmanlarına, yerel yönetimlerden ulusala herkesi ilgilendiren “Ankademi” Ankara Üniversitesi’nden sonra Hacettepe’yle devam ediyor. H.Ü. Rektörü Prof. Dr. Haluk Özen ve üniversite yönetimiyle Başkentin dününü, bugününü ve yarınını, her yönüyle konuştuk.
Hürriyet Ankara Haber Koordinatörü Deniz Gürel ve Doç. Dr. Savaş Zafer Şahin’in koordinatörlüğündeki projede muhabirlerimiz Murat Yılmaz, Oğuz Demir ve Mert Gökhan Koç da yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!