Yardımlar, 'Onikişubatlım Kart' ile yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Yardımlar, Onikişubatlım Kart ile yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 10:26

Yardımlar, 'Onikişubatlım Kart' ile yapılacak

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Onikişubat İlçe Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi 20 bin aileye Ramazan Ayı yardımını 'Onikişubatlım Kart' ile yapacak. 
Alan taraması yaparak ihtiyaç sahibi aileleri belirleyen Onikişubat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce 20 bin aileye Onikişubatlım Kart çıkartıldı. 120 TL kredi yüklenen kartlarını alan vatandaşlar, anlaşmalı mağazalardan temel ihtiyaçları olan gıda ve temizlik ürünlerini alabilecekler. Kart, tekel ve kozmetik alış verişlerinde kullanılamayacak.
Onikişubatlım Kart ile sosyal belediyecilikte örnek bir çalışmayı hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, sosyal yardımlar noktasında mahremiyete büyük önem verdiklerini ifade etti. Belediye olarak hiçbir vatandaşın incinmesini ve gururunun kırılmasını istemediklerini kaydeden Mahçiçek, "Bizler, 'Sağ elin verdiğini sol el görmesin' diyen bir inancın mensupları olarak 'Onikişubatlım Kart' uygulamasını başlattık. Belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, bu kart ile anlaşmalı olduğumuz mağazalardan ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve alışverişlerini yapabilecekler. Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla yaptığımız gıda yardımlarını da bu statüde devam ettirmiş olacağız. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımın Rahmet ayı Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleriyle sağlık, mutluluk ve huzur dolu uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!