Yardım meleği

Gürnar Çapa, geçtiğimiz hafta oğlu İzzet Çapa’ya ait Harbiye’deki Banlieue’de, Karaköy Lions ile birlikte kimsesiz çocuklar yararına bir yemek organize etti. 100 kişinin davetli olduğu yardım yemeğinden elde edilen gelir, İstanbul Valiliği Sosyal Komite Başkanlığı’nca kimsesiz çocuklar yararına kullanılacak.

Karayipler Şen’lendi

Ali Şen ve ailesi, bayram tatillerini Karayipler’de geçirdi. Ali Şen’le 20 yılı aşkın dostlukları bulunan, Galaport ihalesiyle gündeme gelen Sami Ofer de Şen ailesiyle birlikte tatil yaptı. Ofer ve Şen yalnız değillerdi. Hem Ofer ve hem Şen ailelerinden 18 kişi Ofer’in muhteşem yatında kaldı. Ali Şen, dört yıl önce de Ofer’i Bodrum’da Mavi Tur’a çıkarmıştı.

İki aylık hamile

Özlem Yıldız, sonunda aradığı mutluluğu bulduğunu söyleyerek, geçtiğimiz yıl armatör Sinan Serter’le nikah masasına oturmuştu. Yıldız’ın bir dediğini iki etmeyen Serter, birlikte yaşayacakları Acarkent’teki evi de tamamen onun zevkine göre dayayıp döşemişti. Duyduğuma göre çiftin mutluluğuna mutluluk eklenmiş, geçtiğimiz günlerde aileye müjdeli bir haber gelmiş. Özlem Yıldız iki aylık hamileymiş. Hem onlar hem de aileleri haber sayesinde çifte bayram yaşamış. Yıldız ile Serter, müjdeli haberi bayram tatili için gittikleri Uludağ’da kutlamış.

İştahları açık

Çiğdem Kayalı, geçtiğimiz gece sevgilisi Tarkan Sualp’le Ortaköy’deki Blackk adlı kulüpte eğlendi. Çift, gecenin sonunda Etiler Maya Sitesi’ndeki evlerine dönmeden önce de karınlarını doyurmak için Marmaris Büfe’de mola verdi. Çiğdem Hanım, çok sevdiğini söylediği Marmaris Büfe’nin özel spesiyalitesi biftekli-kaşarlı sandviçten iki tane yerken, Sualp ise aynı sandviçten bir, dilli-kaşarlıdan da iki tane sipariş etti.

İşler yolunda

Emre Ertürk’ün Ayşen Armağan’la Nişantaşı’nda ortak açtığı mağazada işler yolunda... Mağazada en çok ilgi gören modelse, Ertürk’ün ünlü oyuncu Kate Hudson tarafından da kullanılan "Bone Bag" çantasıymış. Sosyetik kadınlar, bu modelden edinmek için çoktan siparişlerini vermiş. Bu ilgi, yaşamını New York’ta sürdüren ve bayram öncesinde dostlarıyla bir arada olmak için İstanbul’a gelen Emre Ertürk’ü de çok sevindiriyormuş.

Alışveriş rötarı

Eda Taşpınar ile Esra Gürsoy, ayrılmaz ikili olup çıktı. İstanbul’da her boş anlarını birlikte değerlendiren, programlarını birbirlerine göre ayarlayan sıkı dostlar, yurt dışında bile yollarını ayırmıyor artık! Taşpınar ve Gürsoy, bayram tatillerini İspanya-Barcelona’da geçirmek isteyince, Esra Hanım’ın eşi Sinan Gürsoy ile Eda Hanım’ın sevgilisi Nurettin Hasman da bu isteğe uymuş. Hep birlikte yola çıkan grup, dönüş tarihlerini de son anda ertelemiş. Sebep, alışveriş çılgını iki sosyetiğin 2006 yaz gardıropları için yaptıkları alışverişi henüz bitirememeleriymiş!

Düğün ağustosta

Leyla Çebi, geçtiğimiz ay mel’S Restaurant’da düzenlenen nişan töreniyle, Hakkı Talu ile evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Çebi ve Talu evlilik için fazla beklememeye karar vermiş. Nişan sonrası yeni yılı karşılamak üzere Paris’e giden çift, düğün tarihini ağustos ayının ilk haftası olarak belirlemiş. Bu kararda Leyla Çebi’nin yaz düğünü istemesi etkili olmuş.

Atina’dan Paris’e

Güler Yiğit’i İstanbul’da bulabilene aşkolsun! Yılbaşını hayat arkadaşı Halil Değer’le Atina’da geçiren Yiğit, bayram tatili içinse tercihini Fransa’dan yana kullandı. Yiğit ve Değer, Paris’te geçirdikleri 5 günün sonunda nihayet bugün İstanbul’a döndü. Söylenenlere göre Güler Hanım, Fransa’dan hatrı sayılır miktarda giysi ve aksesuvar alışverişi yapmayı da ihmal etmemiş.
Yazarın Tüm Yazıları