Yardım istiyorum

Uzunca bir süredir e-maillerimi okumakla kalmayıp bilgisayarıma giren ve internet erişimimi ve bilgisayarla olan tüm ilişkimi artık sıfır noktasına getiren kişileri tespit etme konusunda ne yapacağımı bilemiyorum.

Haberin Devamı

Alınan her tedbiri kırabilen kişiler işimi iyice zorlaştırınca, geçen hafta yazılarım bile kısaldı farkındaysanız. Buradan yazarak neyi halledebilirim bilmiyorum ama paylaşmak istedim Niobe’ce.

Koç
Yakın çevrenizdeki kişiler veya romantik partneriniz sabrınızı sınayabilir. Siz, olduğunuzdan daha da sabırlı davranarak karşı tarafı yenen taraf olabilirsiniz.

Boğa
Duygusal açıdan veya fiziksel olarak sınırlarınızın zorlanabileceği bir gün. Zarafetinizi korumalı, sabırlı olmalı ve aleyhinize işleyecek hareketler içine girmekten sakınmalısınız.

İkizler
Mevcut görev ve sorumluluklarınızı yeniden düzenleyerek eğlenceye veya özel zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Yengeç
Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler. Olaylara özgün bir açıdan yaklaşıyorsunuz.

Aslan
Popülerliğiniz artıyor, çekiciliğiniz üzerinizde! Sadece gerçekten keyif aldığınız teklif ve randevuları değerlendirmeye almanızda fayda var.

Başak
Maddi gelirlerinizi, maddi durumunuzu, yatırımlarınızı ya da en fazla enerjinizi alan işleri ilgilendiren konular ön planda. Olaylara iyimser yaklaşmalı ve dengenizi korumalısınız.

Haberin Devamı

Terazi
Enerjiniz yükseliyor. Fırsat ve olasılıklarla ilgili iyimserliğiniz artıyor.

Akrep
Önümüzdeki bir buçuk ay boyunca bazı konularda kırılganlığınız artabilir veya zayıf ya da hassas olduğunuz konularda sınanabilirsiniz. Bazı konuların yeniden yapılandırılması gerekiyor olabilir.

Yay
Organizasyon yeteneklerinizi gösterebileceğiniz veya kullanmanız gereken bir gün. Olumlu bakıldığında, bu alanlarda kendinizi geliştirme fırsatı yakalamış sayılırsınız da diyebilirim Niobe’ce.

Oğlak
Sosyal yaşamınızda veya bir süredir çaba harcadığınız konularda dikkatler üzerinizde olabilir. Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kova
Uzun mesafeli seyahatler veya kısa mesafeli ziyaretler, müşteri randevuları ve felsefik, ruhsal veya duygusal açıdan rahatlatıcı aktiviteler ön plana çıkabilir.

Balık
Belli işbirlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor. Uzlaşmaya hazır olmalısınız ama sınırlarınızı belirlemelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları