Yardım için alışveriş etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Yardım için alışveriş etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 17:15

Yardım için alışveriş etkinliği

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da özel bir okul tarafından merkez Taşkapı köyünde yangın sonucu evi oturulamaz duruma gelen bir vatandaşa yardım etmek için alışveriş günleri etkinliği düzenlendi.
Burdur'da özel bir okulun öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından alışveriş günleri etkinliği organize edildi. Okulun kurucusu Hurşit Çetin, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yabancı dil edinimlerinin günlük hayatlarına yansımasını gözlemleyebilmek adına bu yıl ilki gerçekleştirilen shopping days/alışveriş günleri etkinliği kapsamında okulun giriş katında stantlar kurulduğunu ve öğrencilerin satıcı ve alıcı olarak görev aldıklarını söyledi.
Etkinliğe öğrenci velilerinin de ilgi gösterdiğini anlatan Çetin, etkinlikten elde edilen gelirin geçen günlerde merkez Taşkapı köyünde evi yanan bir vatandaşa verileceğini kaydederek, "Öğrencilerimiz hem etkinlikte İngilizce olarak satış gerçekleştirdi hem de sosyal sorumluluk gereği elde edilen geliri yangın sonucu mağdur olan vatandaşımıza ulaştırdı" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!