Yaratıcılık ve iş bitirme becerisi

Maddi, duygusal veya yaratıcılık içeren amaçlarımıza ulaşmak için aklımızın sınırlarını zorlamamız gereken bir gün.

Haberin Devamı

Bu anlamda, en kolay yolla en zor olana aynı mesafede durmakta ve ne gerekiyorsa yapmakta fayda var.
Bitirilmesi gereken işler, yerine getirilmesi gereken sözler ya da anlaşmalar bizi bekliyor.
Yeni çıkan rüya gözlüklerini duydunuz mu? Ne tür bir rüya görmek istediğinizi belirleyip gözlüğü takıyorsunuz, uykuya dalıyorsunuz ve rüyanız göz kapaklarınızın altında sizi bekliyor!
İmkansız gibi görünüyor değil mi?
Şüphesiz mucitleri böyle bir zamanda bu gözlüğü tasarlamış olmalı.
Haydi, siz de kendi gözlüğünüzü bulun ve rüyanız gerçek olsun!
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
İş hayatınız, kariyeriniz veya sizin için önemli bazı konularda sizinle aynı yönlü düşünen, sizi her koşulda destekleyen veya sizin tarafınızda olan kişiler olabilir. Bugün veya bugünlerde, bu kişilerin hâlâ sizin tarafınızda olup olmadıklarını kontrol etmenizde fayda var.

Haberin Devamı

Boğa
Bugünlerde, şimdiye kadar hiç aklınıza gelmemiş teklifler alabilirsiniz veya aklınıza daha önce düşünmediğiniz şeyler gelmeye başlayabilir. Düşüncelerinizi, keşiflerinizi veya gelen olan teklifleri her ne kadar akla yatkın görünmese de ciddiye almanızda fayda var.

İKİZLER
Diğerleri acelecilikten uygulanabilirliği imkansız çözümler üretmekle meşgul olduğu için, sizin karşı karşıya olduğunuz veya bugünlerde ortaya çıkabilecek konuların üstesinden gelebilmek amacıyla yaratıcı ve özgün yollar bulmanız gerekebilir.

YENGEÇ
Başkalarını etkilemek amacıyla yerine getirilmesi zor sözler verme eğiliminde olabileceğiniz günlerdesiniz. Ancak, kendi iyiliğiniz için çıtayı çok yükseltmemenizde fayda var. Ayı hedeflemek ve oraya ulaşmak arasında büyük farklar olduğunu unutmamalı!

ASLAN
Bugünlerde olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini istiyorsanız veya olan biten şeylerden zarar görmemek amacıyla sabırlı olmanız ve arka planda kalmanız yerinde olabilir. Bekleyin ve neler olup bitiyor gözleyin.

BAŞAK
Belli bir işinizin hızlı şekilde yürümesini sağlayacak bir plana sahipseniz, diğerlerinin çok sayıda fikrini almaya çalışmak zaman kaybı olabilir. Bu amaçla ankete başladıysanız, söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Haberin Devamı

TERAZİ
Alışılmışın dışına çıkan bir gün olabilir. Özgün yöntemler, sıra dışı fikirler, kavramlar ve çalışmalar, alışılmadık işler ve akla gelmeyecek her şeyin faydasını görebileceğiniz bir gün. Yaratıcı düşünmeli, yaratıcı fikir ve teklifleri ciddiye almalısınız.

AKREP
Alternatif yollara, çözümlere veya alternatif planlara ihtiyaç duyabilirsiniz ya da alışılmadık şekilde mevcut yolunuzu veya pozisyonunuzu desteklemeniz gerekebilir.

YAY
Bazı konuları ihmal etmek, geniş davranmak, sözlerden dönmek veya anlaşmaları inkar ya da ihmal etmek için hiç de uygun bir gün olmayabilir. Sorun yaşamamak veya eleştirilere maruz kalmamak için, verdiğiniz söz verdiğiniz işleri bitirmeden diğerlerine başlamamanız gerekiyor!

Haberin Devamı

OĞLAK
Dostane hareketleriniz veya jestleriniz karşılıksız kalmayacak. Dolayısıyla, bazı konularda harekete geçmekten çekiniyorsanız, bir an önce bir şeyler yapmanızda fayda var.

KOVA
İş ve sorumluluklarınız artabilir ya da siz bu konularda gönüllü olabilirsiniz. Ancak, aşırı yük üstlenmeden önce, hatırlatmak isterim ki, kaldırabileceğinizin fazlası ortaya çıkacak işlerin kalitesini düşürebilir ve verimliliği azaltabilir.

BALIK
Geçmişte halledemeyeceğinizi, altından kalkamayacağınızı, başaramayacağınızı veya ilerleyemeyeceğinizi düşündüğünüz işler ya da konular varsa arkaya bakmamanızda fayda var. Çünkü şartlar değişiyor ve bugün her şeyi yapabilecek pozisyondasınız.a

Yazarın Tüm Yazıları