Yaratıcılık ve aşk

Sabah saatlerinde mücadeleci ortamlar, fikir çatışmaları söz konusu.

Haberin Devamı

İlerleyen saatlerde ise yanlış fikirlere kapılabilir, yanlış yönlendirilmelere maruz kalabiliriz.
Neptün etkisi, hayal dünyasını tetikleyebilir. Bu duruma eklenen Uranüs ve Venüs arasındaki olumlu açı önümüzdeki birkaç gün için yaratıcılığı doruklara taşıyabilir, romantik ilişkilerde sürpriz planlara olanak tanıyabilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek aktivitelerle vakit geçirebilir ya da görüntünüzü yenilemenizi sağlayacak alışverişler yapabilirsiniz. Sosyal faaliyetler veya yeni şeyler öğrenmek size iyi gelebilir. Daha büyük fırsatlar da ulaşım mesafesinde. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Boğa
Kafanızdaki karışıklığı gidermeniz ve inatçılıktan vazgeçmeniz gerekiyor. Size söylenenleri, sunulanları veya teklif edilenleri dikkatle dinlemelisiniz. Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir. Sakinliğinizi korumalı ve araştırmalarınızı yapmalısınız. Gerçekler, tartışmaların önüne geçebilir.

Haberin Devamı

İkizler
Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz. Samimi olmanız başkalarının üzerinizde baskı uygulamasını engelleyecektir. Bir ilişkiniz varsa, romantik planlar yapabilir, yalnızsanız, uygun kişiyi bulmanıza yardım edecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Yengeç
Açık fikirli olmamanız durumunda, yanlış seçimler yapabilir veya belli olaylardan sıkıntı duyabilirsiniz. Belli taleplerde bulunmak yerine, çözüm önermeniz daha iyi sonuçlar elde etmenize yardım edecektir. Belirsizlikler nedeniyle duygusal yüzleşmeler söz konusu olabilir.

Aslan
Elinize geçecek bilgiler size olduğu kadar diğerlerine de yardım edecektir. Özel ilişkileriniz umut vaat ediyor. Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Başak
Dikkatli dinlemeli ve sorumluluk içinde karşılık vermelisiniz. Hayatın ciddi tarafı kendinizi zaman zaman bu hayatta bir rehine gibi hissetmenize neden oluyorsa, biraz da istek ve ihtiyaçlarınıza göre bir hayat yaşamaya çalışmalısınız. Kişisel tatmin sağlayacağınız aktivitelere zaman ayırın. Olumlu hareketleriniz olumlu sonuçlar doğuracaktır.

Haberin Devamı

Terazi
Katılmak istediğiniz bir aktiviteyle (seminer, konferans, kurs, fuar vb.) ilgili yanlış bilgi edinmiş ya da yanlış bilgilendirilmiş olabilirsiniz. Kısıtlı bir bütçe oluşturmalı ve o bütçeye sadık kalmalısınız. (Özellikle evinizi ya da eğlenceyi ilgilendiren konularda).

Akrep
Anlaşmaların, maddi veya hukuki konuların detaylı şekilde ele alınması gerekiyor. İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız. Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir. İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Yay
Seyahatler ve iletişim gününüzü aydınlatabilir. Çevrenizi alışılmadık şekilde yenilemeniz, özgün alışverişler ya da mücadeleci ortamlar ya da diyaloglar sizi heyecanlandırarak, yeni maceralara girme isteğinizi artırabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Haberin Devamı

Oğlak
Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir. Evinize veya ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerçekleştirmek istediğiniz duygusal ya da fiziksel değişiklikleri gerçekleştirmenize olanak tanıyabilir.

Kova
Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız. Belirsizlik veya karmaşa yaratan durumları öfkelenmeden çözmek daha kolay olacaktır. Sakinliğinizi koruyun. Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Balık
Aradığınız desteği bulmak veya istediğiniz saygıyı görmek istiyorsanız, size karşıt görüşleri olan kişilerle yüzleşmelisiniz. Gizli ilişkiler ve dedikodular imajınıza zarar verebilir ve diğerlerinin güvenilirliğinizi sorgulamasına neden olabilir. İşinize konsantre olmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları