Yaratıcı fikirler ön planda

Bugün Kova burcunda meydana gelecek Yeni Ay, iletişim, medya, bilişim, teknoloji, elektrik-elektronik, eğitim, metafizik, bilim ve yaratıcılık gerektiren her konuda yeni başlangıçlar yapabileceğimiz, bu konularda yeni ve farklı girişimlerde bulunabileceğimiz 15 günlük bir süreçte olduğumuzu gösteriyor.

Haberin Devamı

Bu süreç içerisinde artan özgürlük arzusu, sosyalleşme isteğine rağmen bireysel hareket etme dürtüsü ön plana çıkabilir. Yeni Ay’ın Mars’la etkileşimi ise, bizlere aklımıza gelen fikirleri uygulamaya geçirme veya uğrunda mücadele verme enerjisini sağlıyor olacak. Ancak, yazdığım tüm olumlu açıklamalara rağmen, kendinizi gergin ve huzursuz hissediyorsanız Yeni Ay’ın olumlu enerjisine rağmen etkisini sürdüren Venüs ve Uranüs etkileşimini hatırlamak gerekiyor sanırım.
Neyse, biz bardağın dolu tarafına odaklanalım. Kova’daki yeni Ay’ın keşif enerjisiyle önümüzdeki iki haftayı çağın Edison’ı olmayı ya da son dönem Arşimet’leriyle tanışmayı hayal ederek geçirelim. Olmaz mı? Ne dersiniz? Duyamadım? “Evreka mı?” Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Yazarın Tüm Yazıları