Yaralı Teğmen Aydos'a evinde ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Yaralı Teğmen Aydosa evinde ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 17:01

Yaralı Teğmen Aydos'a evinde ziyaret

Haberin Devamı

Müfit ONBAŞI/çubuk(aNKARA), (DHA)- ÇUBUK İlçesi Terör mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ve yönetimi, Mardin Nusaybin'de bölücü terör örgütü PKK'lılara karşı yürütülen operasyonlarda yola tuzaklanan el yapımı bombanın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu yaralanan Piyade Teğmen Yusuf Aydos'u Keçiören'deki evinde ziyaret etti.

Sarıkamış 57. Komando Taburu'nda görev yapan Teğmen Yusuf Aydos, Mardin Nusaybin'e geçici görevli gitti. Aydos, Mardin Nusaybin'de bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarda, PKK'lı teröristler tarafından 2 Haziran Perşembe günü yola tuzaklanan el yapımı bombanın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Gazi Teğmen Aydos'a ilk müdahalesi Nusaybin'de yapıldıktan sonra, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi'ne getirilerek tedavisine devam edildi. Hastaneden taburcu olup, tedavisi evinde devam eden gaziyi dernek yönetimi Keçiören'deki evinde 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyaretteki konuşmasında, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarda yaralanıp, gazilik unvanı kavuşan gazimiz Yusuf Aydos'a acil şifalar, geçmiş olsun dileklerimizi temenni ediyoruz. Şu an ülkemizin çeşitli bölgelerinde operasyonlara katılan tüm güvenlik güçlerimize başarılı olması için de dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu vesileyle bir daha şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şu an tedavi gören tüm gazilerimize de Cenabı Allah acil şifalar versin" dedi.

Ziyaretten memnun kalan gazisi Yusuf Aydos, "Derneğin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu cennet vatanıma bedenim değil, canım feda olsun" dedi. Ziyaretin asına Piyade Teğmen Yusuf Aydos'a Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından Kuran'ı Kerim Meali ve Türk Bayrağı hediye edildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!