Yaralı Binbaşı Serdar Asuk'tan göz yaşartan teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Yaralı Binbaşı Serdar Asuktan göz yaşartan teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 14:36

Ankara'daki terör saldırısında yaralanan Binbaşı Serdar Asuk, hastanede ziyaretine gelen Ankara Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'e, konuşamadığı için kağıda "TŞK" yazarak teşekkürlerini sundu.

Haberin Devamı

AÜ Rektörü Prof. Dr. İbiş, İnönü Bulvarını Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta, önceki gün askeri servis araçlarının geçişi sırasında meydana gelen bombalı saldırıda yaralanan ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi'nde tedavisi sürdürülen Binbaşı Asuk'u ziyaret etti.              

Ziyaretin ardından açıklama yapan Rektör İbiş, Binbaşı Asuk'ta kafa ve vücut travması olduğunu söyledi.               

Asuk'un kırıklarının olduğunu ve bir gözünde travması bulunduğunu belirten İbiş, "Göz, şu anda kapalı olduğu için ne kadar görebiliyor ya da göremiyor bilinmiyor. Şu anda tedavisi reanimasyon (yeniden canlandırma) şeklinde devam ediyor" dedi.               

Binbaşı Asuk'un tüm ağrı ve acılara rağmen çok nazik biri olduğunu anlatan İbiş, "Konuşamadığı için bana teşekkürlerini, kağıda 'TŞK' yazarak verdi" diye konuştu.               

Haberin Devamı

İbiş, kendi Twitter hesabından da "Bombalı saldırı yaralılarını İbn-i Sina Hastanemizde ziyaret ettik. Konuşamayan bir yaralının duygu dolu teşekkürü" notuyla, söz konusu teşekkür yazısını paylaştı.               

Rektör İbiş, terör saldırısı sonrasında yaralanarak hastanelerinde tedavi altına alınan kişilerden birinin de Maliye Bakanlığından emekli bürokrat Aydın Dedehayır olduğunu kaydetti.               

Dedehayır'ın olay anında saldırının olduğu yerden arabasıyla tesadüfen geçtiğini öğrendiğini belirten İbiş, şöyle konuştu:               
"Aile yakınlarından öğrendiğimize göre Dedehayır emekli olduktan sonra yardım için Maliye Bakanlığına giderek arkadaşlarına yardım ediyormuş. Dedehayır'ın genel sağlık durumu ağır. Kafa travması, vücudunda kırıkları ve cilt hasarları bulunuyor. Ayrıca bir gözünde de sorun var. Şu anda bilinci kapalı ve beyin cerrahisi yoğun bakımda yatıyor. Düne göre bugün bir miktar daha sağlık durumu iyi ama hala durumu kritik."              

Yaralı Binbaşı Serdar Asuktan göz yaşartan teşekkür

BAKMADAN GEÇME!