Yanlış anlaşılmalar

Bazı kişilere söylemek istediğiniz şeyler olabilir.

Haberin Devamı

Her ne kadar bu konuda kendinizi tutmakta zorlanacak olsanız da, karşı tarafın mantıklı plan, fikir, görüş, yapıcı eleştiri ya da yorumlarınızı yanlış, gereksiz veya sinir bozucu bulma olasılığının yüksek olduğunu hatırlatmalıyım. Yanlış anlaşılma, anlaşılmaya değer bulunmama veya kendi fikrinde ısrar eğilimi söz konusu.
Hepinize sağlıklı günler...

KOÇ
Baskı kurmaya ya da dikte etmeye çalışıyor izlenimi vermeniz, gerekli işbirliklerinde ya da ekip çalışmalarında problemlere neden olabilir. Politik olmayı deneyin.

BOĞA
Bazı karışıklıklar ya da size karşı gelen kişiler söz konusu olabilir. Telaşlanmamanız durumunda her şey yolunda gidecektir.

İKİZLER
Başka kişilerin değişimine gerek duymayacağınız fikirlere yoğunlaşmalısınız. Zira, kişileri değiştirmek zordur malum!

YENGEÇ
Eleştirmek yerine, karşı tarafın teklif veya tavırlarındaki eksik, problem ya da hataları kendi kendilerine bulmalarına izin verin.

Haberin Devamı

ASLAN
Her ne kadar doğru olanı yaptığınızdan veya doğru söylediğinizden emin olsanız da, durumunuzu farklı gösteren işaretler olabilir. Dolayısıyla, patron imajı çizmemeye gayret etmenizde fayda var.

BAŞAK
Bazı şeylerin ters gittiğine ya da gideceğine odaklanarak terslikleri engellemek zor olabilir. Dolayısıyla doğru giden taraflara konsantre olmakta fayda var bugün.

TERAZİ
Bazı konulara adil ve hak ettiği şekilde yaklaşmanızda fayda var. Ele aldığınız konunun özellikle risklerinden bahsederseniz, karşı taraf kendi endişelerini de ekleyerek, olayların iyice içinden çıkılması zor hale gelmesine neden olabilir.

AKREP
Her zaman başka bir yol vardır. İşler istediğiniz gibi gitmiyorsa, başka bir kavşaktan dönmeyi denemeli ya da başka bir yolculuk aracı bulmalısınız.

YAY
Uzlaşmak zorunda olduğunuzu düşünmüyorsanız, belli düzenleme ya da anlaşmaları korumak için bu düşüncenizi gözden geçirin.

OĞLAK
Önümüzdeki birkaç gün boyunca, hastaları rahatsız etmeden veya kimse fark etmeden hastanede cep telefonuyla konuşmayı başarmak zor olabilir. En doğru düzgün halinizle hareket etmeniz gerekiyor.

KOVA
Hiç kimsenin eleştiri veya yoruma katlanabileceği günler değil. Dolayısıyla, iki gün için fikir ve görüşlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Haberin Devamı

BALIK
Belli bir amaca ulaşmak için büyük bir riski göze almak gerekiyor gibi görünüyor. Güç mücadelelerinin içine çekilebilirsiniz. Çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları