Yangında can pazarı yaşandı

Güncelleme Tarihi:

Yangında can pazarı yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 07:29

ADANA’da bir apartmanın giriş katında bulunan yufka imalathanesinde çıkan ve üst katlara yayılan yangında biri hamile kadın, 3 kişi mahsur kaldı. Can pazarının yaşandığı yangında 3 kişi, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu kurtarıldı.

Haberin Devamı

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Meydan Mahallesi Emniyet Caddesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. 3 katlı bir apartmanın altında bulunan İsmail Büyüktaş’a ait yufka imalathanesinde elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangında, alevler ve dumanlar kısa sürede üst katlara yayıldı. Yangın sırasında apartmanın en üst katında bulunan Muzaffer Demir, eşi Bediha ve hamile kızı Yasemin Türkoğlu, dışarı çıkmayı başaramadı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleriyle ambulans sevk edildi. Alevlere müdahale eden ekipler, 3 kişiyi sağ salim kurtarmak için büyük çaba harcadıı.

Yangını haber alıp olay yerine gelen mahsur kalan ailenin yakınları, sinir krizleri geçirdi. Muzaffer Demir’in telefonla yakınlarını arayarak iyi olduklarını söylemesi üzerine dışarıda bekleyenler rahat bir nefes aldı.

Haberin Devamı

Vatandaşların korku dolu gözlerle izlediği söndürme ve kurtarma çalışmaları yaklaşık 1 saat sürdü. Dumandan etkilenen 3 kişi, itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkarıldıktan sonra ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Demir çifti ile 8 aylık hamile olduğu belirtilen Yasemin Türkoğlu’nun sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!