Yanal'dan yeni sistem

Güncelleme Tarihi:

Yanaldan yeni sistem
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2016 01:47

Milli takım arasında yeni sistem deneyen Ersun Yanal pazar günü Osmanlıspor karşısında ilk 11’de sol bekte Luis İbanez’e forvette ise Güney Koreli Jun Suk’a görev verecek.

Haberin Devamı

TraBzon- spor’da teknik direktör Ersun Yanal hafta sonu oynanacak Osmanlıspor maçının kadrosunda önemli bir revizyona gitmeye hazırlanıyor... Yanal, Antep’te alınan mağlubiyetin ardından bazı bölgelerde değişiklik yapmayı planlıyor. Milli arada şans bulamayan isimlerden Luis İbanez ve Suk’un fiziki kapasitelerini arttırmak için özel program uygulayan tecrübeli teknik adamın pazar günü Osmanlıspor önünde bu iki ismi 11’de başlatması bekleniyor.
Güray’ın yerine sol bekte İbanez’i oynatmayı planlayan Yanal, ileride yeterli katkıyı veremeyen Muhammet’in yerine Jun Suk’a şans verecek.

SAĞ KANADIN UMUDU N'DOYE
İlk iki maçta sağ tarafta yaşanan aksaklık nedeniyle o bölgede de bir operasyona gitmeyi düşünen Yanal’ın Zeki Yavru’nun yerine Yusuf Erdoğan’ı beke çekip kanatta Dame N’Doye alternatifi yaratmak istediği öğrenildi.

Öte yandan milli takımın Hırvatistan sınavında Fatih Terim’in ilk 11’de şans verdiği Okay Yokuşlu’nun performansından bir hayli memnun kalan Yanal’ın orta sahanın liderlik görevini genç oyuncuya vermesine kesin gözüyle bakılıyor. İngiltere karşısında 90 dakika sahada kalan Slovak stoper Jan Durica’nın da Osmanlıspor önünde ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!