Yanal varsa fark var

Güncelleme Tarihi:

Yanal varsa fark var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 00:26

Bordo mavililer, yeni hocasıyla Galatasaray ve Metalist Kharkiv maçlarında bambaşka bir kimliğe büründü. Tüm istatistiksel verilerde Yanal’ın takımı, Halilhodziç’in Trabzonsporu’nu geride bıraktı.

Haberin Devamı

NİHAYET, “Karadeniz Fırtınası”, Ersun Yanal ile birlikte farklı esmeye başladı... Trabzonspor, yeni hocasıyla birlikte sahanın her yerinde farkını gösterirken, rakiplerine de gözdağı verdi...
Vahid Halilhodziç’in ardından Ersun Yanal ile hücumda daha etkili ve üretken bir takım havasına bürünen Trabzonspor’daki büyük değişime gelin hep birlikte bakalım...
Sezona Halilhodziç yönetiminde başlayan ve beklenen havayı yakalayamayan Trabzonspor, kurulan iyi kadroya rağmen kısır oyunuyla başarı sağlayamamıştı.

SALDIRGAN BİR TAKIM OLDULAR

Yanal’ın gelişiyle ligde Galatasaray’ı uzun bir aradan sonra İstanbul’da yenen ve UEFA Avrupa Ligi’nde de Metalist Kharkiv’i dize getiren bordo mavililer, Vahid Halilhodziç döneminden sonra yeni hocasıyla hücumda daha fazla etkili oldu. Dikine futbol oynayarak son iki maçta galibiyete koşan bordo mavililer, yeni hocasıyla isabetli şutta 14, hücum pasında 28, gol pozisyonunda ise 7 fark attı.
Halilhodziç dönemindeki vasat görüntü Ersun Yanal ile birlikte tamamen değişti. ‘Dik’ oynayan Fırtına hem daha rahat pozisyon üretti hem de hücum bölgesindeki istatistiklerini katladı.

Duran topta af yok

Haberin Devamı

TRABZONSPOR bu sezon resmi maçlarda 12 kez duran toplardan gol buldu. Bordo mavililer, attıkları toplam 26 golün, 12’sini duran top organizasyonuyla kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!