Yanal Tunuslu avında

Güncelleme Tarihi:

Yanal Tunuslu avında
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2008 07:00

Trabzonspor’un transfer etmek istediği, Avrupalı kulüplerinde listesinde olan Amine Chermiti ve Mehdi Bin Dhifallah için teknik patron Paris ve Tunus’a gidecek.

TRABZONSPOR’un Tunus’un Etoile du Sahel takımında forma giyen Amine Chermiti ve Mehdi Bin Dhifallah’ın transferi için Avrupa’nın büyük kulüpleriyle yarıştığı bildirildi. Gelecek yılın kadrosunu sezon sonuna kadar kurmak için girişimlerini sürdüren başkan Sadri Şener’le kulübün eski futbolcusu Hüseyin Tok’un izleyip tam not verdiği Amine Chermiti ve Mehdi Bin Dhifallah’ın için Avrupa’nın sayılı kulüplerinin de devrede olduğu ortaya çıktı.

Arsenal de istiyor

Afrika’nın Maradona’sı olarak adlandırılan ve uzaktan çektiği sert şutlarla tanınan 21 yaşındaki Chermiti’yi transfer etmek için Porto, Arsenal, B. Leverkusen ve Marsilya’nın girişimlerde bulunduğu belirtildi. Dhifallah’ı transfer etmek için de Auxerre, Nantes ve W.Bremen’in tekliflerini ilettikleri bildirildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın Tunus Milli Takımı’nın bugün Paris’te Fildişi Sahilleri’yle, 5 Nisan’da ise Tunus’ta Burkina Faso ile yapacağı maçları izleyip 2 futbolcu hakkındaki fikrini yönetime aktaracağı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!