Yanal, Fernandao ve Alex'i istiyor

Güncelleme Tarihi:

Yanal, Fernandao ve Alexi istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2008 15:08

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Beklentileri karşılamak için titiz davranıyoruz. Yaptığımız transfer tekliflerine gelecek cevapları bekliyoruz" dedi.

AYTEKİN: "TİTİZ DAVRANIYORUZ"

Yurt dışında ve yurt içinde transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor'da yönetim, hata yapmamak için büyük çaba harcıyor. Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, yabancı futbolcu transferinde çeşitli sorunlarla karşılaşabildiklerini belirterek, "Transfer çalışmalarına erken başladığımız için bir çok futbolcu ile görüştük. Bu futbolcuların bazıları ile de prensip anlaşmasına vardık. Ancak çeşitli sorunlarla bu transferler gerçekleşmeyebiliyor. Biz de hayal kırıklıklarının önüne geçebilmek için bir kaç futbolcuya bağlı kalmak yerine, bol alternatifli bir transfer listesi üzerinde çalışıyoruz. Bu konuda çok titiz bir çalışma içerisindeyiz" dedi.

YANAL, BREZİLYALILARI İSTİYOR

Aytekin, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği ile Fernandao ve Alex'i tekrar gündemlerine aldıklarını da belirterek, "Bu futbolcular daha önce de uzun süre Trabzonspor'un transfer gündeminde yer almıştı. Bu hafta içerisinde, futbolcuların kendileri ve kulüpleri ile bir görüşme yapmayı planlıyoruz. Hocamız bu futbolcuları çok istiyor. Dolayısıyla biz de bu transferleri gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Aytekin, Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'ın ailesinin henüz gelmeye ikna olmadığını da belirterek, "Biz futbolcu ve kulübüyle anlaştık. Colman da gelmeyi çok istiyor. Bunun içinde eşini ikna etmeye çalışıyor. Bu futbolcunun transferine de, hafta içerisinde bir netlik kazandırmak istiyoruz" dedi.

OFTAŞ VE MANİSA'DAN CEVAP BEKLENİYOR

Aytekin, Selçuk ve Giray için yaptıkları tekliflere cevap beklediklerini de belirterek, "Bizim verdiğimiz fiyat, futbolcuların hak ettiği fiyattır. Ancak hem Oftaş hem de Manisa kulüpleri bizden oldukça yüksek miktarlar talep ediyor. Biz de teklifimizi verdik ve beklemeye çekildik. Kulübümüzün bir transfer politikası var. Bu futbolcurı almak için çok yüksek rakamları vermeyiz. Ancak her iki futbolcunun da direk oynayacak ve ileri de Milli takımın vaz geçilmez isimleri arasında yer alacağını biliyoruz. Bu yüzden transferlerinden vazgeçmedik. Rakamları uygun hale getirmek için çalışıyoruz. Bunun dışında Burak için yaptığımız görüşmelerde sürüyor" dedi. Aytekin, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen ancak sözleşmesi devam eden bazı futbolcuları da takasta kullanabileceklerini söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!