Yalova'da UFO heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Yalovada UFO heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2009 12:47

Yalova’da balkona çamaşır asmak için çıkan öğretmen Neriman Üstündağ, gökyüzünde ışık saçan ve UFO olduğunu öne sürdüğü cismi kamera ile görüntüledi.

Haberin Devamı

Yalova’nın Kazımkarabekir Mahallesi’ndeki Ardınç Evleri’nde oturan ve ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan Neriman ve Ali Üstündağ çifti, 4 Ekim pazar gecesi gökyüzünde ışıklı cisim görünce komşularına heber verip kamerayla saniye saniye görüntüledi.

Neriman Üstündağ, “İlk gördüğümde alev almış ve düşen bir uçak sandım. Eşimi ve komşularımı çağırarak cismi izlemeye başladık. 5 kez görünüp yok oldu. Kesinlikle uçak değildi. Her gün uçakları görüyoruz. Bu yuvarlak bir şeydi ve dönerek ilerliyordu” dedi.

Ali Üstündağ ise, gördükleri cismin UFO olduğunu iddia ederek şunları söyledi:
“Saat 22.00 sıralarıydı. Eşim balkona çamaşır asmak için çıkmıştı. Hemen beni çağırdı, gökyüzünde ilginç bir şey gördüğünü söyledi. Ben de balkona koştum. Bu cisim bir dakika sonra gökyüzünde kayboldu. Ardından ikincisi çıkınca biz de hemen kamerayı aldık ve cismi çekmeye başladık. Bu olay 5 defa tekrarlandı. Uzay aracına benzeyen bir şey ve hiçbir sesi de yoktu. Uçak değildi, balon ya da başka bir şey de değildi. Alt ve yan komşumuz da buna şahit oldu. Bu olay 22.00 ile 22.10 arası oldu. Bir kez olsa göz yanılması diyebiliriz ama 5 kere arka arkaya cisim önümüzde belirdi ve yok oldu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!