Yalova’da siyasi parti il başkanları teröre karşı tek yürek oldu

Güncelleme Tarihi:

Yalova’da siyasi parti il başkanları teröre karşı tek yürek oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 17:04

Yalova’da siyasi parti il başkanları teröre karşı tek yürek oldu

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da AK Parti, CHP, MHP, BBP, DP, DSP, Vatan Partisi ve Saadet Partisi il başkanları ortak bir basın bildirisinde bulunarak teröre karşı birliktelik mesajı verdi.

Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda okunan bildiriye AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, CHP İl Başkanı Özcan Özel, MHP İl Başkanı Hasan Topçular, BBP İl Başkanı Talip Bayburtlu, DP İl Başkanı Muharrem Er, DSP İl Başkan Cemal Bayram, Vatan Partisi İİl smail Bilgin ve Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz imza attı.

Program şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından ortak basın bildirisini Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz okudu. Korkmaz, Yalova’da bulunan siyasi parti temsilcileri olarak İstanbul'da gerçekleştirilen hain saldırının, aziz Türk milletinin birliğine, bekasına ve bütünlüğüne yönelik vahşi bir terör saldırısı olduğu kanaatinde olduklarını belirtti. Korkmaz, bu saldırıyla hiçbir kutsalı tanımayan teröristlerin bir kez daha insanlık düşmanı terör yöntemlerini devreye soktuğunu dile getirerek, “Hangi terör örgütü olursa olsun, bu saldırıyı yapanlar bilsin ki aziz milletimizin birlik ve beraberliği bozulmayacak. Daha da güçlenecektir. Unutulmamalıdır ki hiçbir talep terörizme meşruiyet, teröriste masumiyete dayanak gösterilemez. Terör, hiçbir zaman Türkiye'yi teslim alamayacak ve aziz milletimizi yıldıramayacaktır. Zira kadim bir geçmişe sahip bu aziz millet, şanlı tarihi boyunca önüne çıkan birçok engeli birlik ve beraberliğini koruyarak, ortak aklı ve bilinci devreye sokarak bertaraf etmiştir” ifadesini kullandı.

Terör saldırıları karşısında millet olarak topyekün mücadele edeceği ve daha da çok kenetleneceğinden kimsenin şüphesi olmamasını isteyen Korkmaz, "Teröre vereceğimiz en güzel cevap kardeşliğimizi daha da güçlendirmektir." şeklinde konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!