Yalova’da sağlık için yürüyüş

Güncelleme Tarihi:

Yalova’da sağlık için yürüyüş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 15:12

Yalova’da sağlık için yürüyüş

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVALILAR, ‘10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’ kapsamında yürüyerek günün anlamına dikkat çekti.

Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen ve doğu sahil bandında Yürüyen Köşk yolunda gerçekleştirilen yürüyüşe Yalovalılar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve eşi Dilek Akdeniz Salman, Belediye Başkan Yardımcıları Jülide Güner, Dinçer İlhan ve Naim Ardıç, belediye meclis üyeleri, spor kulüpleri ve Yalovalı vatandaşlar katıldı.

 

Yürüyen Köşk yolunun İDO iskelesi yanından başlayarak Adliye Sarayı’na kadar devam eden yürüyüş hakkında konuşan Salman, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ‘sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ diyerek sporun önemine dikkat çekmiştir. Hiçbir şey yapılamıyorsa bile en azından tempolu bir yürüyüş doktorlar tarafından da tavsiye edilmektedir. Bu etkinlik çok önemli bir amaca hizmet ediyor. Sağlıklı bir yaşam için atılan her adımın ileride bizlere olumlu olarak döneceğini unutmamalıyız. Yalova Belediyesi olarak yaptığımız, park ve bahçelerle, yürüyüş yollarıyla, spor alanları ile sporu ve hareketli bir yaşamı desteklediğimizi gösterdik. Göstermeye de devam edeceğiz. ‘10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’nde bu etkinliğe katılarak bizlerle yan yana yürüyen 7’den 77’ye tüm Yalovalılara teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!