Yalova’da Polis Şehitleri Anıtı törenle açıldı

Güncelleme Tarihi:

Yalova’da Polis Şehitleri Anıtı törenle açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 16:03

Yalova’da Polis Şehitleri Anıtı törenle açıldı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na yaptırılan “Polis Şehitleri Anıtı” düzenlenen bir törenle açıldı. 

Törene Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Yalova Garnizon Komutanı ve Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Deniz Kurmay Albay Ayhan Gedik, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür, Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Yeşilöz ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Törende konuşan Başkan Vefa Salman, “Olmasını istemediğimiz en son şeydir şehitlik. Bizim güvenliğimiz için, ülkemizin bekası için onların yeri Allah katında da ayrı. Daha önce asker şehitleri anıtının da açılışını yapmıştık. Şimdi de polis şehitlerimiz için onları unutmamak ve her zaman hatırlamak adına böyle bir anıtı açıyoruz. Allah bize ve bu ulusa bir daha istiklal marşı yazdırmasın, bize bir daha da şehit haberi aldırmasın” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından açılışta dualar edildi, kurdele kesiminden sonra da anıtın açılışı gerçekleştirildi. Törene ayrıca polis şehitleri Mesut Ersoy’un eşi Elvide Ersoy, Abdulhamid Kaya’nın ağabeyi Necati Kaya, Volkan Gürses’in babası Özcan Gürses de katıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!