Yalova’da ‘Nostaljik Sinema Günleri’ sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Yalova’da ‘Nostaljik Sinema Günleri’ sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 14:20

Yalova’da ‘Nostaljik Sinema Günleri’ sona erdi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği “Nostaljik Sinema Günleri” sona erdi. 7 gün süren sinema etkinliğine çok sayıda sinemasever katıldı.

Türk sinemasının “Sultan” lakabıyla tanıdığı Türkan Şoray’ın katılımıyla 6 Temmuz’da gala gecesiyle başlayan “Nostaljik Sinema Günleri”,  12 Temmuz Çarşamba günü Türk sinemasının unutulmaz eseri Hababam Sınıfı ile sona erdi. Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yerini alan Kara Gözlüm, Yalancı Yarim, Salak Milyoner, Tatlı Dillim, Süt Kardeşler, Beyoğlu Güzeli ve Hababam Sınıfının gösterildiği açık hava sinemasına Yalovalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşların yoğun ilgisinden memnun kaldığını belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Bu projeye ilk başladığımızda 3 gün olarak sınırlandırmıştık. Ama gelen talep ve istekler doğrultusunda ikinci yılında bunu 5 güne daha sonra bu yıl ise 7 güne çıkardık. Önümüzdeki yıl ise festival olarak gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.  Vatandaşlarımızın eskiye olan özlemini, buraya geldiklerinde mutluluklarını ve gözlerinin içindeki ışıltıyı görmek beni gerçekten çok mutlu ediyor” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!