Yalova’da ‘kocamın nişanlısı’ oyununa büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Yalova’da ‘kocamın nişanlısı’ oyununa büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 12:54

Yalova’da ‘kocamın nişanlısı’ oyununa büyük ilgi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediyesi’nin Mart ayı kültür etkinlikleri kapsamında Yalovalılar, tiyatro ile buluşmaya devam ediyor. Tiyatrolar Haftası kapsamında her gün farklı bir oyun sahnelenirken “Kocamın Nişanlısı” isimli komedi türündeki oyun izleyenlerden tam not aldı.

Her ay düzenlenen Yalova Belediyesi kültür etkinleri Mart ayı programında tiyatro oyunlarına ağırlık verildi. Tiyatrolar Haftası dolayısıyla 27 Mart’ı içine alan hafta boyunca birbirinden farklı oyunlar Yalovalı tiyatro severlerin beğenisine sunuluyor. Ünlü sanatçılara da ev sahipliği yapan programlar, büyük beğeniyle izleniyor. Bu kapsamda sahnelenen ve geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan “Kocamın Nişanlısı” isimli komedi türündeki oyun izleyenlerden tam not aldı. Boşanma sürecinde olan bir adamın başka bir kadınla nişanladıktan sonra başına gelenlerin anlatıldığı oyun, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Oyunu eşi Dilek Salman ve Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner ile birlikte izleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, gecenin sonunda oyunculara emeklerinden dolayı çiçek vererek teşekkür etti. “Atatürk’ün kenti Yalova’da sizleri ağırlamaktan onur duyduk” diye konuşan Salman, oyunculara Yürüyen Köşk kitabı ve Yalova Benim Kentim kitabını da hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!