Yalova’da 'İş Dünyasına Yön Verenler' ödül töreni

Güncelleme Tarihi:

Yalova’da İş Dünyasına Yön Verenler ödül töreni
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2018 13:44

Yalova’da 'İş Dünyasına Yön Verenler' ödül töreni

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA  Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından düzenlenen "İş Dünyasına Yön Verenler" ödül töreninde 2017 yılında gelir vergisi, kurumlar vergisi ve en çok ihracat yapan firmaların yetkililerine ödülleri verildi.

YTSO tarafından her yıl gerçekleştirilen "İş Dünyasına Yön Verenler" ödül töreni Elegance Resort Otel’de yapıldı. Oda Başkanı Tahsin Becan, gecede yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı’nı hatırlatarak, “Onlar orada göğüs göğüse savaşırken bizlerin de burada yapacağı ayrı ayrı şeyler var. Bizlerin de yapacağı iş dünyası olarak daha fazla çalışmak, ekonomide katkıda bulunmak adına elimizden geleni yaparak bu desteklerimizi sürdürmektir” dedi.

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ise konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar ise Yalova’nın genç ve geleceği olan bir il olduğunu dile getirerek, “Ekonomik açıdan da ilin planlaması yapılmalı. Bugün burada vergi vermede başarılı olmuş iş adamları var. İstihdam sağlayan iş alanları açmış iş adamları var. Üreten, çalışkan, zeki insanlarımız var. Elbette ki bu insanlarımız birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak hem ülkemizin kalkınmasına hem Yalova ilimizin kalkınmasına katkı sağlıyorlar. Biz bu işbirliğini sağlayabilirsek, planlayabilirsek burada hem turizmi, hem sanayiyi hem de geçmişten gelen tarımı daha iyi noktalara getirebiliriz” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Ödül töreninde kurumlar vergisi, gelir vergisi ile en çok ihracat yapan firmalar kategorilerinde ilk 10 sıraya giren firmalara ödülleri takdim edildi. Törende kurumlar vergisinde Cemre Marin, ihracatta Tersan Tersanesi ve gelir verisinde Ensar Güney birinci olarak ödüllerini aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!