Yalova'da çiftçiye ziraat kart töreni

Güncelleme Tarihi:

Yalovada çiftçiye ziraat kart töreni
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 12:24

Yalova'da çiftçiye ziraat kart töreni

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Ziraat Odası ile Turkuaz Mobil Sağlık Grubu arasında Ziraat Kart Projesi imzalandı.

Konuyla ilgili protokol töreni odada gerçekleştirildi. Törende Turkuaz Mobil Sağlık Grubu adına Fatoş Sönmezer ve Yalova Ziraat Odası Başkan Şaban Beşli, protokole imza attı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Beşli, “Her köyde sağlık kontrollerine başlıyoruz ücretsiz. Orada üyelerimizin şeker, tansiyon gibi sağlık taramasını yapacağız. Ambulans köyleri dolaşacak. Yalova’da Ziraat Kartı üyelerimize vereceğiz. Tıbbı danışma hattı, evde doktor hizmeti, İDO Eskihisar transport, hemşirelik hizmeti, yol yardım hizmeti, çilingir hizmeti, ferdi kaza sigortası gibi şeylerden yararlanacak. Ambulans helikoptere varan hizmetleri var. Bu paketi ilk ziraat odaları olaraktan biz alıyoruz. Bizden sonra Çiftlikköy Ziraat Odası da alacak. Çok düşük ücretle bu desteği bize verdiler. Bu kart İstanbul’da, Ankara’da da geçecek. Kart bir kişilik değil, 4 kişilik aileye ait” dedi.

Törende katılımcılar ayrıca sağlık kontrolünden geçirildi. Törende köy muhtarlarının yanı sıra Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Anaçardı da hazır bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!