Yalova'da 3 önemli yer 360 derece gezilebilecek

Güncelleme Tarihi:

Yalovada 3 önemli yer 360 derece gezilebilecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 18:10

Yalova'da 3 önemli yer 360 derece gezilebilecek

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediyesi’nin girişimleri sonuncunda Yürüyen Köşk, İbrahim Müteferrika Kâğıt Müzesi ve Kent Müzesi, Google Maps sanal gezinti sitesinde yerini aldı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın büyük önem verdiği, her gittiği programda ve etkinlikte anlattığı Yürüyen Köşk, Kâğıt Müzesi ve Kent Müzesi dünyaca ünlü arama motoru Google’un bünyesinde bulunan sanal gezinti sitesi Google Maps’ten de artık 360 derece sanal olarak gezilebilecek. Her geçen gün popülaritesini artıran ve ziyaretçi yoğunluğu yaşanan, Mustafa Kemal Atatürk’ün ömrünü en çok geçirdiği yerlerden biri olan Yalova’da bulunan Yürüyen Köşk, ziyaretçilerin kendi kâğıtlarını yapabildiği İbrahim Müteferrika Kâğıt Müzesi ve Yalova’nın geçmişten günümüze değerlerinin sergilendiği Kent Müzesi’ne gelemeyen birçok vatandaş artık www.google.com.tr/maps/ adlı sanal gezinti sitesine girerek arama çubuğuna gezmek istediği yeri yazarak 360 derece sanal gezinti yapabilecek.

BAŞKAN SALMAN:SAHİP ÇIKIYORUZ

Yalova Belediyesi’nin girişimleri sonuncunda Yalova’nın 3 önemli yerinin artık 360 derece sanal olarak gezilebileceğini belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Girişimlerimiz sonucunda artık imkanı olmayan ve Yalova’ya gelemeyen bir çok vatandaşımız da artık ilimizde bulunan bu değerli yerleri görme imkanı bulabilecekler. Yalova Belediyesi olarak biz her zaman değerlerimize sahip çıkarak ilimizi en iyi şekilde tanıtıyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!