Yalova TSO’da meclis üyeleri belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Yalova TSO’da meclis üyeleri belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 19:32

Yalova TSO’da meclis üyeleri belirlendi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,(DHA)-YALOVA Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Meslek Komitesi seçimleri gerçekleştirildi. Seçimlerde yeni meclisi üyeleri belirlendi.
YTSO Meslek Komitesi ve Meclis üyeliği seçimleri Yalova Anadolu Lisesi Selçuk Ergin Spor Salonu’nda gerçekleşti. Saat 09.00’da başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi. Yapılan oyalamalar sonucunda 13 meslek komitesi üyeleri ve 34 meclis üyesi belirlendi. Seçimlerde mevcut YTSO Başkanı Tahsin Becan’ın da içinde bulunduğu beyaz listede 5 komiteden meclise 13 meclis üyesi girdi. Kırmızı-Beyaz liste ise 2 komiteden meclise 6 üye soktu. Sarı liste ise 2 komite seçiminde galip geldi ve meclise 6 üye soktu. Kırmızı, mavi, turuncu ve yeşil listeler ise birer komitede seçim kazandı. Turuncu liste 3, mavi, kırmızı ve yeşil listeler ise 2’şer meclis üyesi kazandı.
Meclis üyelerinin seçiminin tamamlanmasının ardından oda kulislerinin hareketlenmesi bekleniyor. 20 Nisan’da yapılacak YTSO Meclis üyelerinin ilk toplantısında yönetim kurulu, meclis başkanı seçimi yapılacak. Daha sonra yapılan yeni yönetim kurulu toplantısında ise YTSO Başkanı belirlenecek.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!