Yalova narkotikle mücadelede Türkiye’de 2’inci sırada

Güncelleme Tarihi:

Yalova narkotikle mücadelede Türkiye’de 2’inci sırada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2018 18:03

Yalova narkotikle mücadelede Türkiye’de 2’inci sırada

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Emniyet Müdürü Hakan Fındık, 2 yıllık görev süresinde yaptıkları çalışmalar ve hazırlanan projelerle ilgili bilgi verdi.
Basın mensuplarıyla makamında bir araya gelen Müdür Fındık, narkotik suçlarla mücadelede Yalova’nın Türkiye’de ikinci sırada yer aldığını belirtti. Fındık, "Amacımız güvenli bir Yalova’dır. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bütün gayretimiz huzur ve güven ortamının tesisi ve devamlılığıdır. Suç, suçlu ve suçun önlenmesi ile mücadelemiz cansiperane devam ederken, teşkilatımızın imkânlarını hem makine ve teçhizat, hem de tesisleşme olarak en üst seviyeye çıkarmak için özel çaba sarf edilmiş ve bu çabamızda büyük ölçüde muvaffak olunmuştur. Teşkilatımızın ihtiyacı olan, hizmet kalitesini yükseltecek birçok önemli yatırım sırasıyla hayata geçirilmiş ve geçirilmektedir. Asayişte de Türkiye’nin en huzurlu illerinden birisiyiz. Bu da ilin yapısından kaynaklanıyor. Modern bir şehir” dedi.
Yeni bölge trafik hizmet binasının yılsonunda hizmete girmesinin hedeflendiğini belirten Fındık, bina onarımları hakkında da bilgi verdi. Yeni ana hizmet binasıyla ilgili de bilgi veren Fındık, “Değişen ve gelişen toplum düzenine uygun hizmet birimlerini tek çatı altında toplayacak, vatandaşlara daha hızlı, kaliteli ve verimli hizmet verebilecek yeni hizmet binası yapılmak amacı ile Bağlarbaşı Mahallesi’nde 30 bin metrekarelik arsa üzerine 2018 yılı Mart ayında inşaat çalışmaları başlamıştır. Sonuç olarak yapılan yatırımlar hizmet kalitemize katkı sağlayacaktır. Bu sayede kanunların uygulanması dolayısıyla halkın polisle kaynaşması daha kolay olacaktır. ‘Güçlü polis’, halkının desteğini hisseden polistir, bugün olduğu gibi yarın da Yalova halkının desteği bizimledir” şeklinde konuştu.
Yalova’nın 113 kamera ile izlendiğini de söyleyen Fındık, kentin havadan da 2 drone ile izlendiğini sözlerine ekledi. Müdür Fındık, Yalova’ya tam donanımlı bir İHA temin edilebilmesi için de çalışma yürüttüklerini belirtti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!