Yalova Milli Eğitim, yenilikçilik ödüllünü aldı

Güncelleme Tarihi:

Yalova Milli Eğitim, yenilikçilik ödüllünü aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 13:49

Yalova Milli Eğitim, yenilikçilik ödüllünü aldı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 5.’si düzenlenen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” Doğu Marmara Bölgesi ödül töreninde ödül aldı.

Sakarya’da düzenlenen törende Doğu Marmara Bölgesinde “Tasarrufta Kelebek Etkisi” ile ödüle hak kazanan Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ödülleri, Bakanlık temsilcileri ve Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından takdim edildi. Törende ödül alan projenin tanıtımının yapıldığı sinevizyon gösterisi de sunuldu.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, yaptığı açıklamada, “Bakanlığımızın vizyonu olan hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemini hedef alıyoruz. Bu hedefle önümüzdeki dönemde de Yalova olarak değişimi yönetebilmek ve yenilikçi uygulamaları sürdürmek adına eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödüllerine başvuru sayımızı arttıracağız. Strateji Geliştirme Başkanlığı’nca 12 bölgede ‘5. Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’ ödül töreni düzenleyen Milli Eğitim Bakanlığımıza,  Doğu Marmara Bölgesi’nde düzenlenen ödül törenine ev sahipliği yapan Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve “Tasarrufta Kelebek Etkisi” projesiyle ödüle hak kazanan Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü proje ekibine teşekkür ediyor, ödül alan yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!