Yalın'dan yeni albüm geliyor: 'Bayıla Bayıla'

Güncelleme Tarihi:

Yalından yeni albüm geliyor: Bayıla Bayıla
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 11:57

Pop müziğin başarılı ismi Yalın, 4 yıllık aranın ardından yeni albümü “Bayıla Bayıla”nın son dokunuşlarını tamamladı. Yeni albüm 2 Eylül’de müzikseverler ile buluşacak.

Haberin Devamı

İlk albümünden bu yana birbirinden özel albümlere imza atan pop müziğin başarılı ismi Yalın, merakla beklenen yepyeni albümü “Bayıla Bayıla” ile sevenleriyle buluşacak. Klarnetten, bağlamaya, kanundan, çelloya birçok farklı enstrümanın şarkılara hayat verdiği “Bayıla Bayıla” albümü Yalın'ın 4 yıl aradan sonra yayınladığı son albümü.


TÜM SÖZ VE MÜZİKLER YALIN'A AİT  

Yalından yeni albüm geliyor: Bayıla Bayıla

 

Hepsi birbirinden güçlü 11 şarkıdan oluşan albüm dinleyenlerin diline dolanacak enerji dolu hızlı şarkıların yanı sıra bir Yalın klasiği olan özel baladlardan oluşuyor. Tüm söz ve müzikleri Yalın’a ait olan albümün aranjmanları ise, çıkış çıkış şarkısı “Tatlıyla Balla” parçasının müziğine de eşlik eden Özgen Akçetin ve Yalın’a ait. Dinleyenlere umut vererek ruhlarını besleyecek ve iyiliğe olan inançlarını tazeleyecek olan albüm 2 Eylül Cuma günü Seyhan Müzik etiketiyle dinleyicilerle buluşacak.

Haberin Devamı

Yalın, dün akşam düzenlenen yeni albüm basın lansmanında, albümünün umut dolu olduğunun sinyallerini şöyle verdi: 'Tam her şeyden vazgeçmek üzereyken dedik ki, biz bu albümü yapalım. Herkese umut olsun. Tabii benim için de umut olsun'.

 

 

Kaz Dağları'nda çekilen ilk klip ise, geçtiğimiz günlerde izleyicilerle buluşan 'Tatlıyla Balla' adlı şarkıya çekildi. Sözleri Yalın tarafından kaleme alınan hareketli şarkının bestesi ise Yalın ve Özgen Akçetin’e ait.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!