Yalın’ın gizli aşkı

Genç şarkıcı Yalın’ın adı, geçtiğimiz günlerde Helin Avşar’la aşk dedikodularına karışmış, her iki taraf da yaptıkları açıklamalarla birbirlerini tanımadıklarını söylemişti.

Bugüne kadar sadece Filiz Avunduk’la olan ilişkisini kabul eden genç şarkıcının cephesinden yeni bir aşk haberi geldi. Şu anda Los Angeles’ta yeni albümü için çalışan Yalın’ın son iki aydır Iraz Gökçeören’le görüştüğünü öğrendim.

Barış Manço’nun büyük oğlu Doğukan Manço ile flört ettiği dönemlerde tanınan Gökçeören, işlettiği bar, gece kulübü ve restoranlardaki başarısından dolayı kısa sürede eğlence dünyasında aranan bir isim olmayı başardı. İkilinin, geçtiğimiz ay birlikte Londra’ya gittiklerini de belirteyim.

Sosyeteye özel gösteri

5 kıtada gerçekleştirdiği şovlarla adından söz ettiren ünlü sihirbaz Peter Marvey, 7 TIR dolusu malzeme ve 40 kişiden oluşan ekibiyle dünya turnesi kapsamında İstanbul’a geliyor.

19-20-21 Ekim’de İstanbul TİM Maslak Show Center’da beş gösteri gerçekleştirecek ünlü sihirbaz, bu gece saat 21.30’da Kanyon’da verilecek özel bir davetle hayranlarıyla buluşacak. Kanyon’daki bu özel davette elit isimleri büyük sürprizler bekliyor.


Ödül üstüne ödül

Fashion TV tarafından "Dünyanın en iyi dizayn oteli", Conde Nast Traveller dergisi tarafından da "Dünyanın en cool oteli" seçilen Adam&Eve Hotels ödüle doymuyor. İlki 1993 yılında düzenlenen, Dünya Turizm Oscarları olarak kabul edilen ve 9 Ekim’de Marriott Hotel, Newcastle’da düzenlenen World Travel Awards Töreni’nde ülkemizi başarıyla temsil eden Adam&Eve Hotels, "Türkiye’nin en iyi oteli" ödülüne layık görüldü. Ödülü otelin genel müdür yardımcısı Sedef Baran aldı.

Kışlık açıldı

İstanbul’un popüler mekanlarından Kuruçeşme’deki Sapphire Bosphorus’un kışlık adresi Levent Çalıkuşu Sokak’ta açıldı. Yenilenen dekorasyonu ve ayrıcalıklı VIP bölümleri ile geçtiğimiz hafta açılan Sapphire’in işletmeciliğini Gökhan Oskay yapıyor. Mekanda, her perşembe düzenlenecek R&B geceleri, yarın gece dünyaca ünlü hip hop’çı Fatman Scoob’la start alacak.

Biri geldi diğeri gidiyor

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir, askerliğini bitirip İstanbul’a döndü. Akmerkez’deki Tobacco’nun sahibi Koray Elgun ise önümüzdeki hafta birliğine teslim olacak. İki iyi arkadaş olan Emir Sarıgül ve Koray Elgun, önceki gece Reina’daydı. Bu gece doğum gününü kutlayacak olan Elgun, Etiler Şamdan’da dostlarıyla buluşacak. Koray Elgun, 20. yaşını kutladıktan sonra askerliğini yapmak için yola çıkacak.
Yazarın Tüm Yazıları