Yalçın Akdoğan bombası!

Güncelleme Tarihi:

Yalçın Akdoğan bombası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 12:48

Yeni başbakan yardımcıları belli oldu. Yeni kabinde yeni başbakan yardımcıları Nurettin Canikli, Mehmet Şimşek, Numan Kurtulmuş, Tuğrul Türkeş ve Veysi Kaynak oldu. Yalçın Akdoğan ise yeni kabinede yer almadı.

Haberin Devamı

Yeni kabinenin Başbakan Yardımcıları belli oldu.
Binali Yıldırım'ın Başbakanlığı'ndaki 65. Hükümet'in yeni Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli, Mehmet Şimşek, Numan Kurtulmuş, Yıldırım Tuğrul Türkeş ve Veysi Kaynak oldu.
Yeni Başbakan Yardımcıları listesinin bombası ise Yalçın Akdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminden bu yana AK Parti siyasetinin aktif isimleri arasında yer alan Yalçın Akdoğan, pazar günkü kongre sonrası AK Parti yönetiminden çıkarılan isimler arasında da yer almıştı.
Yeni başbakan yardımcıları listesinin bombası Yalçın Akdoğan oldu. Yalçın Akdoğan yeni kabineye giremedi.

AKDOĞAN: 'HAYIRLI OLSUN'

Başbakan Binali Yıldırım'ın yeni kabineyi açıkladığı sırada İstanbul'da bulunan Yalçın Akdoğan, Ankara’ya gitmek için Atatürk Havalimanı VIP’e geldi. Havalimanı girişinde Akdoğan, yeni Bakanlar Kurulu’yla ilgili ilk kez konuştu. Gazetecilerin, “Yeni kabine açıklandı, neler söyleyeceksiniz” sorusu üzerine Akdoğan, “Hayırlı olsun” dedi.

Haberin Devamı

Akdoğan, Twitter hesabından da bur açıklama yaptı. Akdoğan şunları yazdı: "65. Hükümetimize başarılar dilerim, milletimiz ve kabineye giren bakanlarımız için hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Şerefle yaptığımız görevi yeni bakanımıza yine şerefle devrediyorum. Bu görevleri nasip eden Allah'a hamdolsun, tensip edenlere teşekkür ederim."

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!