Yaklaşan felaket: Küresel ısınma kutup ayılarını böyle etkiledi

Güncelleme Tarihi:

Yaklaşan felaket: Küresel ısınma kutup ayılarını böyle etkiledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2015 15:08

Vahşi doğa fotoğrafçısı Kerstin Langenberger'in çektiği kutup ayısı fotoğrafı sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Langenberger, fotoğrafın küresel ısınmanın delili olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Vahşi doğa fotoğrafçısı Kerstin Langenberger’in kişisel Facebook hesabından küresel ısınmayı eleştirerek paylaştığı kutup ayısı fotoğrafı görenleri şoke etti. Fotoğraftaki aşırı kilo kaybettiği görülen kutup ayısı sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Yaklaşan felaket: Küresel ısınma kutup ayılarını böyle etkiledi
Küresel ısınma onları da etkiledi



Independent’ın haberine göre, küresel ısınmadan en fazla etkilenen canlılardan biri olan kutup ayıları için endişelenmesi nedeniyle Norveç’in Svalbard adasında çektiği fotoğrafı paylaşan Langenberger, buzulların gün geçtikçe eridiğini aktardı ve şu ifadeleri kullandı:

“Turistler ve vahşi doğa fotoğrafçıları için Svalbard’a gelmenin ana gerekçesi kutup ayılarını görmektir. İlk bakışta, her şey hep olduğu gibi… Ancak buradaki ayılar gerçekten iyi mi?

Durumu iyi olan ayılar gördüm – ama ölü ve açlıktan ölmek üzere olan kutup ayıları da gördüm. Kıyılarda yürüyen, yemek arayan, geyik avlamaya çalışan, kuş yumurtaları ve yosun yiyen kutup ayıları.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!