Yaklaşan 1 Kasım Seçimleri

Güncelleme Tarihi:

Yaklaşan 1 Kasım Seçimleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 12:55

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU'NUN EKONOMİ BAŞDANIŞMANI VE AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. EMİNE NUR GÜNAY, ESKİŞEHİR’İN ÇOK KİMLİKLİ BİR ŞEHİR OLDUĞUNA DİKKAT ÇEKEREK, EKONOMİK ANLAMDA DA TÜRKİYE’NİN SAYILI KENTLERİNDEN BİRİ HALİNE GETİRECEKLERİNİ SÖYLEDİ.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ekonomi Danışmanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir’in çok kimlikli bir şehir olduğuna dikkat çekerek, ekonomik anlamda da Türkiye’nin sayılı kentlerinden biri haline getireceklerini söyledi.
AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Günay, Eskişehir’in çeşitli kimliklerden oluştuğunu, gerçekleştirecekleri projelerle de bu çeşitliliği destekleyeceklerini kaydetti. Günay, “Öğrenci kenti, turizm kenti ve sanayi kenti diyoruz. Bu çok kimlikli yapıyı desteklememiz lazım. İnsan kaynağı olarak öğrenci kenti olması çok çok önemli. Sanayi altyapısı var. Bütün bunları bir araya getireceğiz. Turizmde çok güzel projelerimiz var. Turizm alanında da Eskişehir tekrar çok farklı bir konumda olacak. Bu sosyal yapıyı destekleyecek farklı projelerimiz var. Eskişehir’in bir özelliği var. Türkiye genelinde emekli nüfusu yüzde 13 dolaylarındayken bu oran Eskişehir’de yüzde 21. Demek ki aynı zamanda emekli yoğun bir nüfusumuz var. O yüzden emeklilerimize yönelik seçim vaatlerindeki politikalarımız direkt Eskişehir’de yaşayan emeklilerimizi de etkileyecek. Bizim hedefimiz sosyal ve kültürel dokusu gerçekten farklı olan Eskişehir’imizi İnşallah ekonomik anlamda da ileri yerlere götürüp Türkiye’nin sayılı şehirlerinden biri olmasını sağlayacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!