Yakışanı yaptın

Kapılar kapalıydı. Çalsak da açan yoktu. En sonunda tokmağı Terim çevirdi ve Türkiye'ye ‘‘Buyrun, gelin’’ dedi. Hoş da oldu. Özlemişiz senin gülen yüzünü.

Dün, sabah kahvaltısına giderken heyecan ve merak içindeydim. Aylardır tanıyamadığımız Fatih Terim, bu sefer karşımıza nasıl çıkacaktı? İçeriye girdik ve sıcaklığı ‘‘Hoşgeldin’’ deyişiyle anladık. Fatih Terim kızdığına, sevdiğine kucak açarken belki de şunu anladı: ‘‘Ortak amaç Galatasaray.’’

Düşmanlık ve kavgalar hem bizi hem de seni sıktı. Aylar önce ‘‘Müthiş değişim’’ dedim, ama beni utandırdın. Şimdi çıktın ‘‘Geliştik’’ dedin, ama şuna inanıyorum ki, artık ben utanmayacağım. Sen kendine yakışanı geç de olsa yaptın. Şimdi biz yakışanı yapıp, oluşturmak istediğin iletişim düzenini bozmadan, Türkiye'ye gerçek G.Saray'ın yüzünü göstermeliyiz. Yardıma hazırız, ama Fatih Terim'in değiştiği gibi Özhan Canaydın ve yönetiminin de bu devrime ayak uydurmaları lazım. Manşetlerdeki G.Saray'ı kapalı kapılar ardında 3. sayfaya düşürenler, artık şapkayı önlerine koyup manşete taşımalılar.

Söz veriyorum

Ben kendi adıma söz veriyorum. Manşete giden yolda kimseyi kandırmadan, yalandan uzak, kaliteli bir G.Saray medyası ortaya çıkartacağız. Aylardır ne yazacağım diye düşünmekten başımız değil beynimiz ağrıdı. Siz bize dün ‘‘Sizi seviyoruz’’ dediniz. Biz de sizi seviyoruz. Sevgi güzeldir, ama her sevginin içinde eleştiriler ve görüş ayrılıkları olacaktır. İşimizi tabii ki yapacağız. Ancak kötü olanı söyleyip, size yol göstermek de bizim kamu görevimiz. İçimizde düşmanlık değil, sevgi var. Işığı yakan Terim'i takip edeceğiz. Hepimize kolay gelsin.
Yazarın Tüm Yazıları