Yahyalı'da kardeşlik iftar sofrası kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Yahyalıda kardeşlik iftar sofrası kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 14:42

Yahyalı'da kardeşlik iftar sofrası kuruldu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA - YAHYALI Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri olan kardeşlik iftar sofrasını Gazibeyli Mahallesi’nde kurdu.
Yahyalı Belediyesi, Gazibeyli Mahallesi'nde kurduğu 400 kişilik sofrasıyla iftar sevincini vatandaşlarla birlikte yaşadı. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk iftar öncesi bütün masaları gezerek, gelenlerle sohbet etti. İftar ardından mahalle sakinlerine konuşan Başkan Öztürk, şöyle dedi:
“Sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde bir Ramazan'a daha bizleri kavuşturduğu için, Cenab-ı Allah’a hamd ediyoruz. Ben bu sofraya meleklerin dahi gıpta ettiğine inanıyorum. Bu soframız sevgi ve kardeşlik sofrasıdır. Soframızın, Peygamber Efendimizin, sahabelerin, evliyaların ve başta da Cenab-ı Allah’ın hoşuna gittiğine inanıyorum. Burada kardeşlik var, sevgi var, bereket var. İşte Ramazan budur. Cenab-ı Allah ilçemizde sevgiyi, kardeşliği hiçbir zaman eksik etmesin. İnşallah nice nice Ramazanlarda bugünleri görmek istiyoruz.”
Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ ise, "Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Ramazan ayı maneviyatı çok yüksek bir ay. Bu geceleri hep birlikte idrak ediyoruz. Kardeşliğin, sevginin, yardımlaşmanın, dayanışmanın ve birlikteliğin en üst seviyede yaşandığı bir aydayız. Allah bu birlikteliğimizi daim etsin" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!