Yağma suçundan yargılanan 4 sanığa 5’er yıl 5’er hapis cezası  

Güncelleme Tarihi:

Yağma suçundan yargılanan 4 sanığa 5’er yıl 5’er hapis cezası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 13:56

Yağma suçundan yargılanan 4 sanığa 5’er yıl 5’er hapis cezası  

Haberin Devamı

Olcay DÜZGÜN/ KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ’de bir markette yağma, yaralama, hakaretten yargılanan 4 sanık 5’er yıl 5’er ay hapis ile 4 bin 250’şer lira ise para cezasına mahkum oldu.
Olay geçen Ocak ayının merkez Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki bir markette meydana geldi. İddiaya göre Gökhan Çelik (30), Selçuk Yılmaz (36), Adem Yeğen (30) ve Zülküf Yıldırım (35) birlikte mağdur Yakup Sürdem’in (46) işlettiği markete gitti. Zanlıların para ve otomobilini istediği Sürdem, bunu kabul etmeyince dövülerek hakaretlere uğradı. Olay sonrası Sürdem, karakola giderek olayın zanlılarından şikayetçi oldu. Gözaltına alınan zanlılar da yakalanarak tutuklandı.
1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Gökhan Çelik, Selçuk Yılmaz, Adem Yeğen ve Zülküf Yıldırım hazır bulundu. Mağdur Yakup Sürdem ise, duruşmaya katılmadı. Mahkeme Başkanı tarafından sözleri sorulan zanlılar, suçsuz olduklarını ve mağdur Sürdem’i yağmalamaya çalışmadıklarını belirterek, beraatlarını istedi.
Mahkeme heyeti yaptığı yargılama sonucu sanıkları yağma suçundan 5’er yıl 5’er ay hapis cezasına, yaralama, hakaret ve tehdit suçundan ise 4 bin 250’şer lira para cezasına mahkum etti.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!