Yabancılardan savunma

Güncelleme Tarihi:

Yabancılardan savunma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'da hedef tahtası haline gelen yabancı futbolculardan Misse Misse, ‘‘Kendimi kuvvetsiz hissediyorum’’ derken, Vugrinec'de, ‘‘Orta sahadan gerekli destek gelmiyor’’ diye konuştu.

Trabzonspor'da hedef tahtası haline gelen yabancı futbolcular Misse Misse ve Vugrinec kendilerini savundular. Belçika'da harikalar yarattığı öne süren Misse Misse, şöyle konuştu:

‘‘Ben bu değilim. Yıllarca Kamerun milli takımının formasını, hem de başarıyla giydim. Fakat Türkiye'ye geç geldim. Sezon başı hazırlık dönemine katılamadım. İlk çalışmalardan itibaren de aşırı yükleme oldu. Bu nedenle kendimi kuvvetsiz hissediyorum. Bir de çok fazla eleştiri aldım. Üzerime geliniyor. Bu da moral olarak yıkılmama neden oluyor.’’

Vugrinec'de henüz uyum döneminde olduğunu belirterek şunları söyledi:

‘‘Hırvatistan'dan ilk kez çıktım. Yeni bir ülke, yeni bir iklim ve yeni bir takımla birlikte oldum. Arkadaşlarıma alışana kadar bir süre geçmesi gerekiyor. Bunların yanında, orta sahadan forvete fazla destek gelmiyor. Top alamıyoruz. Topu aldığımda da hep sırtım kaleye dönük oluyor. Bu nedenle de etkili değilim.’’

PADAVANO'NUN PEŞİNDELER

Yabancı futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Juventus'un başarılı forvet oyuncusu Padavano için harekete geçti. Bu futbolcu için en kısa sürede menajeriyle görüşmeler yapılacağı öğrenildi. Bu arada İsviçre'nin Basel takımında forma giyen İtalyan asıllı Alman futbolcu Gaudino da transfer listesine girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!