Yabancılar kalacak

Güncelleme Tarihi:

Yabancılar kalacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü, Rada ve Vugrinec'in sözleşmelerinin sürdüğünü, Camarauli ile de yeniden anlaşmaktan yana olduğunu söyledi...

Tartışmalar sürüyor

Trabzonspor'da sezon sonuna doğru, ‘‘Yabancılar gitsin mi, kalsın mı?’’ tartışması yapılırken, Teknik Direktör Ali Kemal Denizci, ‘‘Yabancılarımız yetenekli ama kendilerinden istediğimiz gibi yararlanamadık’’ yorumunu yaptı. Denizci, yabancı futbolcularla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

Üçü de iyi futbolcu

‘‘Sözleşmeleri süren Vugrinec ve Rada gönderilemeyecek. Camarauli'nin de gitmesinden yana değilim. Camarauli kendine güven duyulduğunu hisseder ve güçlü olursa, Türkiye'nin en iyi yabancısı olur. Vugrinec ise hep gönderileceği spekülasyonlarıyla uğraştı. Rada da çok iyi bir savunmacı.’’

Verim alamadık

Yabancıların bu sezon gerekli verimi alamadıklarını da vurgulayan Denizci, ‘‘F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'taki yabancıların takımlarında ürettikleri değerleri ne yazık ki bizim yabancıların ürettiklerini söylemek mümkün değil. Ne yazık ki çok verimli oynayamadılar’’ ifadesini de kullandı.

Metin yedeğe

Trabzonsporlu futbolcular, İstanbulspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı çift kale ile sürdürdü. As takım yedeklerden kurulu takımı Vugrinec, Camarauli ve Hasan'ın golleriyle 4-0 yenerken, kalede Kayseri maçında hatalı goller yiyen Metin Aktaş'ın yerine Nihat yer aldı. Teknik Direktör Ali Kemal Denizci, bu maçta Hüseyin'i libero, Ogün'ü ise orta sahada görevlendirecek. Sakat olan Hami ise takımdaki yerini alamayacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!