Yabancı akademisyenlerden Manavgat'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Yabancı akademisyenlerden Manavgata ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 10:17

Yabancı akademisyenlerden Manavgat'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) Erasmus+ programları kapsamında Romanya'dan misafir öğretim üyelerini ağırlandı.

Romanya Braşov Üniversitesi Ekonomik Bilimler ve İşletme Yönetimi Fakültesi Turizm Pazarlama ve Uluslararası İşletmecilik Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Oana Barbulescu ve Doç. Dr. Andreea Neacsu, Manavgat MYO'ya yaptıkları ziyarette akademik personele seminer verdi. Seminerde Doç. Dr. Oana Barbulescu ve Doç. Dr. Andreea Neacsu, Erasmus+ programıyla ilgili detaylı bilgi vererek, aktif hareketlilik sağlanmasının her iki üniversitenin öğrenci ve akademisyenlerine büyük katma değer oluşturacağını belirtti.

Manavgat MYO olarak Erasmus kapsamında ilk misafirleri ağırladıklarını belirten MYO Müdürü Doç. Dr. Hakan Sert, "Geçen günlerde yüksekokulumuzun İngilizce okutmanı Erkan Kadir Şimşek de Erasmus+ programı kapsamında Braşov Üniversitesi'ne ders vermek ve araştırma yapmak için ziyarette bulundu. Bu türlü ders verme hareketlilikleri akademisyenlerimizin ufkunun genişlemesini sağlamanın yanında ayrıca yurt dışındaki paydaşlarla fikir ve bilgi alışverişi sağlayarak akademik anlamda kendilerini geliştirme ve iyi ilişkiler kurma avantajlarını da beraberinde getirecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!