Ya düÄŸüm ya düÄŸün

Güncelleme Tarihi:

Ya düğüm ya düğün
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2009 00:00

Şampiyonluk virajında son düzlük öncesi siyah beyazlılar, seyircisi önünde ezeli rakibini ağırlayacak. Kartal, sezonun son derbisinde Cimbom’u yener, zirve yarışındaki rakipleri de puan kaybederse bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

SEZONUN son derbisi bu akşam oynanacak, iki ezeli rakip Beşiktaş ile G.Saray kozlarını İnönü Stadı’nda paylaşacak. Liderlik koltuğunda oturan siyah beyazlılar, zorlu karşılaşmayı kazanarak son haftaya zirvede girmenin planlarını yapıyor. Beşiktaş, G.Saray karşısında galibiyete ulaşıp, Sivasspor ve Trabzonspor’un da puan kaybetmesi halinde bitime bir hafta kala şampiyonluğunu matematiksel olarak ilan edecek. Siyah beyazlılarda sarı kart cezalısı Zapotocny ile sakatlığı süren Delgado, yerlerini alamayacak. Galatasaray’da ise sakatlıkları süren Emre Güngör, Lincoln, Servet, Linderoth S.Çalık ile Hasan,Ümit Karan yok.

Tarih tekerrür edecek miÂ

Zirvede otursa da, şampiyonluğun en büyük adayı olan Beşiktaş henüz ligin ilk 6 sırasındaki takımlara karşı galibiyet elde edemedi. Galatasaray karşısında şeytanın bacağını kırmak için ter dökecek olan siyah beyazlılar, sadece Fenerbahçe’yi Fortis Türkiye Kupası’nda 4-2’lik skorla dize getirirken, grup maçında da Trabzonspor’u 2-1 yenebildi. 50 gündür seyircisi önünde maç kazanamayan Beşiktaş 100. yılında elde ettiği son lig şampiyonluğuna, sezonun bitimine bir hafta kala yine bir Galatasaray derbisi sonrasında 1-0’lık zaferle ulaşmıştı.

HAKEM:M.Kamil AbitoÄŸlu

STAT:BJK İnönü

SAAT:20.00

TV:Lig TV

BEŞİKTAŞ

Rüştü Ekrem Sivok İ.Toraman İ.Üzülmez Tello Cisse Ernst Yusuf Holosko Bobo

G.SARAY

De Sanctis Sabri E.Aşık M.Topal Hakan  Barış Ayhan Arda  Kewell Nonda Baros
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!