Ya Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olursam!

"Dokuz aydır süren mutlu bir ilişkim var. Ancak çocukluk aşkımla görüşmeye başladım. Ve şu anki sevgilime karşı hiçbir şey kalmadı içimde."

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Abla, bir gün gelip de bu kadar çaresiz kalacağım aklıma gelmemişti. Kafam allak bullak.
Dokuz aydır bir ilişkim var ve ilk kez “işte evleneceğim adam” dediğim türden. Çok iyi anlaşıyoruz, bana “aşkım, seni seviyorum” gibi sözler söylemese de beni sevdiğini biliyorum.
Evlilikle ilgili de konuşuyoruz ama henüz evlenmeyi düşünmüyor. Ben onu seviyorum ama öyle deli gibi aşık değilim. Ama onunla mutlu olacağımı biliyorum. Gün geçtikçe daha çok birbirimize bağlanıyoruz.
O kızlara güvenmeyen, sevmeyi beceremeyen biriyken, ben ona sadakatim ve sevgimle diğerlerinden farklı olduğumu kanıtladım. Onun tekrar bir kadına güvenmesini sağladım.
Fakat 1 hafta kadar önce Facebook’ta çocukluk aşkımı buldum. Ona arkadaşlık talebinde bulundum. Kabul etti ve kendimi tanıttım, çocukluğumdaki aşkımı anlattım. Hiçbirinden haberi yokmuş ve anlattıklarımdan çok etkilenmiş, ben onunla konuştukça onun sesini duydukça 15 sene önce açılamadığım kişiye, beni tanımayan o kişiye, etkilenerek tekrar aşık oldum.
Ve şu anki sevgilime karşı hiçbir şey kalmadı içimde. Aşık olduğum o genç şimdi beni ta İstanbul’dan görmeye gelecek.
Sadece birkaç gün içinde bunlar nasıl gelişti, nasıl oldu bilmiyorum. Ya erkek arkadaşımın güvenini kazanmak için yaptıklarım? Ona gerçeği söylemeli miyim? Ya bu âşık olduğum kişiyle anlaşamazsak? Ya Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olursam... Neredeyse “Aşk Tesadüfleri Sever” filmi gibi. Ne yapmalıyım?

Rumuz: Angel

Haberin Devamı

Sevgili kızım, kendini güvenceye almaya çalışıyorsun, seni anlıyorum ama bu dürüst bir davranış değil. Hele şu anda birlikte olduğun genç adamın daha önce hayal kırıklıkları yaşadığı, sende güvenebileceği, sevebileceği bir kadın bulduğunu düşündüğü sırada; ona böylesine bir haksızlık yapmanı doğru bulmuyorum.
Çocukluk aşkını bulmaktan mutluluk duyuyorsun, ama aradan bunca yıl geçtikten sonra, onun nasıl biri olduğunu biliyor musun? Çocuk yaştaki biriyle, ergin biri arasında dağlar kadar fark vardır. Şu anda aklını ona takmışken, birlikte olduğun kişiyle devam etmen de çok zor.
En iyisi, çocukluk aşkınla yüz yüze birkaç kez görüş, ona aşkın perdelenmiş gözüyle değil, gerçekçi bir gözle bak, tanımaya çalış. Ama flört etmeye niyetlenme sakın. İyi düşün, karar ver, seçimini yap. Ama ikisini de aynı anda idare etmeye kalkışma.

Yazarın Tüm Yazıları