Wozniacki İstanbul'a dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Wozniacki İstanbula dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 17:13

Caroline Wozniacki, 2014’te mutlu sona ulaştığı TEB İstanbul Cup'ta tekrar sahne alacağı resmen açıklandı.

Haberin Devamı

Garanti Koza Arena’da düzenlenecek TEB BNP Paribas İstanbul Cup ile 18-24 Nisan tarihlerinde kadın tenisinin yıldızları, 25 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde TEB BNP Paribas İstanbul Open ile dünyanın önde gelen erkek tenisçileri şampiyonluk mücadelesi verecek. İki hafta boyunca sürecek turnuvalarla Türkiye’de tenis şöleni yaşanacak.

WOZNIACKI: TÜRKLERİN TENİSE İLGİSİNİ BİLİYORUM
TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Binark, Turnuva Direktörü Stefan Tzvetkov ve Milli Tenisçi Marsel İlhan’ın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısına hologram teknolojisiyle katılan Wozniacki, tekrar İstanbul’da olmaktan duyduğu mutluluğu anlatırken, “Türk insanın tenise olan ilgisini biliyorum. Çiftlerde çok fazla oynamasam da, bir gün Türk bir oyuncuyla çift olabilirsek bu harika olur” dedi.  

Haberin Devamı

Wozniacki İstanbula dönüyor

KLOOP’A FORVET TAVSİYESİ

Sıkı bir Liverpool taraftarı olan Wozniacki, Jurgen Kloop’a yırtıcı bir forvet transfer etmesi tavsiyesinde bulundu. 

Caroline Wozniacki her türlü imkana sahip olan İstanbul için, “Havası çok güzel, Florida gibi bir merkez olmaması için bir neden göremiyorum” diye konuştu.

Wozniacki, gazetecilerin sorularının ardından Marsel İlhan ile gerçekleştirdiği minik bir tenis gösterisiyle katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

LEBLEBİCİ: POPÜLER BRANŞ TENİS
“Bu yıl 18 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında, iki hafta üst üste tenisseverlerle buluşacak olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup ve TEB BNP Paribas İstanbul Open’a ismimizi vermekten gurur duyuyoruz” diyen TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici; “Banka olarak 6 yıldan bu yana ülkemizde tenise destek veriyoruz. Bu kapsamda, ilk olarak 2011’de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TTF’nin ülkemize kazandırdığı dünyanın en prestijli kadın tenis turnuvalarından WTA Championships’e adımızı verdik. Üç yıl boyunca TEB BNP Paribas WTA Championships’te elde ettiğimiz deneyimi 2014 yılında TEB BNP Paribas İstanbul Cup’a taşıdık. Yine geçtiğimiz yıl bankamız sponsorluğunda erkek tenisi ATP World Tour 250’nin ilk kez Türkiye’de düzenlenmesini sağladık. Bu yıl ise bu iki turnuvayı iki hafta üst üste tenis severlerle buluşturmaya ve tenis heyecanını yine ülke gündemine taşımaya hazırlanıyoruz. Tenisin ülkemizde en sevilen sporlar arasına girmesine ve popüler bir branş haline gelmesine katkıda bulunan bu önemli uluslararası turnuvaların bankamızın isim sponsorluğunda düzenlemekten gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi. Leblebici federasyonla işbirliklerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

Haberin Devamı

Wozniacki İstanbula dönüyor

DURMUŞ: AMACIMIZ TENİSİN YAYGINLAŞMASI

TÜRKİYE Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ise şunları söyledi: “Ortak amacımız olan tenis sporunun ülkemizde daha da çok yaygınlaşması, daha çok lisanslı sporcuya sahip olmamız ve bu tenisçilerin ileride dünya tenisinin en üst sıralarında yer almaları. Nisan ayında düzenleyeceğimiz TEB BNP Paribas İstanbul Cup ve TEB BNP Paribas İstanbul Open  turnuvaları ile daha da yakınlaşacağımıza inanıyorum” dedi. 

BAKMADAN GEÇME!