Girişim dünyasını yasa boğan ölüm

Güncelleme Tarihi:

Girişim dünyasını yasa boğan ölüm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 12:31

Dün akşam Bolu'da TEM'de meydana gelen kazada hayatını kaybeden 37 yaşındaki Deniz Naba'nın Workinton İş Geliştirme Direktörü olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

TEM Otoyolu Ankara istikameti Dörtdivan Park Alanı mevkiinde meydana gelen kazada, Ankara yönüne ilerleyen Deniz Naba'nın kullandığı otomobil Kerim Çukurkuz yönetimindeki tıra arkadan çarpmış ve Naba hayatını kaybetmişti.

Otomobilde bulunan Deniz Naba'nın annesi 55 yaşındaki Neşe Naba, olay yerine gelen Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri ve UMKE tarafından sıkıştığı yerden yaralı olarak kurtarıldı.

ANNESİ DE AĞIR YARALANDI

Şirketten yapılan açıklamada Deniz Naba’nın Ankara’ya giderken, otoyol üzerinde bir başka araca arkadan çarpması sonucu araç içinde sıkıştığı ve vefat ettiği duyuruldu.

Deniz Naba’nın ölümüne sebep olan kazada annesi Neşe Naba da ağır yaralı olarak Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Girişim dünyasını yasa boğan ölüm


Haberin Devamı

Workinton Kuluçka Merkezi ve Kuveyt Türk ile birlikte yürütülen Lonca Girişimcilik Merkezi’nin kuruluşunda büyük emekleri geçen Deniz Naba, bir çocuk babasıydı.

Girişimcilik ekosisteminin yakından tanıdığı Naba, yüzlerce startup’ın ekonomiye katkı sağlaması için çaba harcamış bir isimdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!