Wolfsburg’a, Moruinho'nun öğrencisi mi geliyor?

Güncelleme Tarihi:

Wolfsburg’a, Moruinhonun öğrencisi mi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 11:21

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, ligde aldığı kötü sonuçların faturasını Teknik Direktör Dieter Hecking'e kesti. Pazar günü sahasında ligin yeni ekiplerinden RB Leipzig'e 1-0 yenilen Wolfsburg'da Teknik Direktör Dieter Hecking'in görevine son verildi. Hecking'in yerine, Wolfsburg Amatörlerini çalıştıran Fransız Teknik Direktör Valerian Ismael geçici olarak göreve getirildi.

Haberin Devamı

WOLSBURG Kulüp Müdürü Klaus Allofs, alınan kötü sonuçlardan sonra böylesi bir adımı atmak zorunda oldukları için çok üzgün olduğunu söyledi. Allofs, takımın aldığı kötü sonuçlara dur demek için teknik direktörlük değişikliğine gidildiğini de belirtti. 2003 yılından beri Wolfsburg'un başında bulunan 52 yaşındaki Hecking, 2015 yılında Alman Futbol Federasyonu (DFB) kupasını kazanarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Bu sezon ise geride kalan yedi maç sonunda sadece altı puan toplayan yeşil beyazlı ekip 14. sırada bulunuyor.

PORTEKİZLİ DE ADAYLAR ARASINDA

Wolfsburg yönetimi yeni teknik direktör arayışına başladı. Adaylar arasında ise uzun yıllar dünyanın önemli teknik direktörlerinden Jose Mourinho'nun yardımcılığını yapan 39 yaşındaki Portekizli Andre Villas Boas'ın ismi geçiyor. Chelsea, Porto, Tottenham ve St. Petersburg'da görev yapan Boas'ın Wolfsburg'a yakın olduğunu okuyucularına duyuran Bild Gazetesi, genç teknik direktörün üç haftadan beri Almanca öğrendiğini de yazdı.
Diğer güçlü bir aday ise Andre Breitenreiter. Geçen sezon sonunda Schalke ile sözleşmesini bitiren 43 yaşındaki Alman teknik direktör, futbolculuk döneminde Wolfsburg'da forma da giydi.

BAKMADAN GEÇME!