Wolff: Ferrari doğru yolda

Güncelleme Tarihi:

Wolff: Ferrari doğru yolda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 10:01

Mercedes patronu Toto Wolff, James Allison'ın yerine büyük bir isim getirmeyi tercih etmeyen Ferrari'nin kararını destekliyor.

Haberin Devamı

Ferrari teknik patron James Allison'ın ayrılığından sonra yeni bir isimle anlaşmak yerine takım içerisindeki yeteneklere yönelmiş ve motor departmanı şefi Mattia Binotto'yu teknik patronluğa getirmişti.

O günden bu yana Adrian Newey, Paddy Lowe ve James Key gibi isimler Ferrari'yle anılsa da bu isimlerin hiçbiriyle anlaşma yapılmadı.

Ferrari'nin durumunu değerlendiren Mercedes takım patronu Toto Wolff, takım içerisindeki yeteneklere odaklanan İtalyan takıma destek verdi.

Wolff şöyle konuştu "Takım içerisindeki İtalyan mühendislere odaklanmaları gerektiğini düşündüler ve bu yüzden büyük bir isimle anlaşmadılar. Sergio Marchionne ve Maurizo Arrivabene'nin doğru karar verdiğini düşünüyorum. Ferrari doğru yönde gidiyor."

"2012 ve 2013'e bakarsak favoriler arasında değildik. Ancak kuralların değişmesiyle birlikte sporu domine ettik. Belki de benzer şeyi Ferrari yapar. Rekabetçi olabilmek adına yeterince kapasite ve kaynakları var" dedi.

Haberin Devamı

Wolff, Mick Schumacher'le ilgilendiklerini itiraf etti.

Wolff "Mick iyi bir adam ve iyi bir sürücü. Ailesi doğal olarak kalbimize çok yakın. Bu sene yapması gerekne şey Formula 3'e odaklanmak. Eğer iyi bir performans gösterirseniz pek çok takım sizi fark eder. Mercedes de bu takımlar arasında olacak" dedi.

Wolff: Ferrari doğru yolda
tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!