Wladimir Klitschko ringe çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Wladimir Klitschko ringe çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2012 14:28

Dünya’da ağır sıklet boksun abisiyle birlikte tartışmasız en büyük ismi Wladimir Klitschko bu akşam unvan maçında Polonyalı Wach’ı devirip maçı kazanmak ve 52. nakavtını yapmak istiyor.

Haberin Devamı

Dünyada ağır sıklette bugün kardeşiyle birlikte en büyük ismi Wladimir Kitschko bu akşam IBO unvan maçında Polonyalı Mariusz Wach ile dövüşecek.

Doktor çelik yumruk lakaplı Wladimir Klitschko’nun Hamburg o2-Arena’da yapacağı maçın bütün biletleri(15 bin) satıldı. Kariyerinde 62’inci profesyonel maçına çıkacak olan Ukraynalı boksör 2004 yılından bu yana yenilgi yüzü görmedi.

Şu ana kadar 51 nakavt zaferi var. Rakibi Polonyalı Wach 32 yaşında ve 27 profesyonel maçında yenilgi yüzü görmedi. Klitchko ilk defa kendisinden uzun(4 santimetre) bir boksörle ringe çıkıyor. Karşılaşma bu akşam saat 22.00’den itibaren RTL televizyonundan yayınlanacak.

ROCKY’DE ORADA OLACAK

Dünyada boks filmleri denince son yıllarda akla gelen ilk isim Rocky oluyor. O filmin kahramanı Sylvester Stallone namı değer Rocky Balboa”da maçı izleyecek. Wladimir Klitschko “Çocukluğumuzda Rocky filmlerini setrettik. O boksu bu kadar sevmemeizin en önemli nedenlerinden biridir” diyor. Stallone’nın Hamburg’a 18 Kasım da başlayacak olan Rocky müzikalinin dünya premiers için geliyor. Stallone Klitschko için “O Rocky daha akıllı. Bir boksörden, şampiyondan çok daha fazlası” diyerek hayranlığını dile getiriyor.

Haberin Devamı

Bu arada Wach’ın antrenmanda Klitschko’nun resimlerine yumruk atarak çalışmasıyla ilgili olarak “Ringe çıktığımızda o şakaları son bulacak. Yaptıklarımdan sonra gülecek durumda olamayacak” dedi.
D

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!