Wings For Life World Run’ın tek ve resmi spor giyim ortağı yine PUMA

Güncelleme Tarihi:

Wings For Life World Run’ın tek ve resmi spor giyim ortağı yine PUMA
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 15:24

Dünyanın en hızlı spor markası PUMA, dünyanın dört bir yanında omurilik araştırmalarını destelemek üzere hayata geçirilen Wings for Life World Run etkinliğinin tek ve resmi spor giyim ortağı olmaya bu yıl da devam ediyor.

Haberin Devamı

8 Mayıs tarihindeki büyük yarışın Türkiye ayağı bu yıl İzmir’de gerçekleşiyor.

Dünyanın 34 farklı noktasında on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen Wings for Life World Run, koşucuların aynı anda birbirleriyle rekabet edebilmelerini sağlıyor. Etkinlikte koşucular, “Yakalama Aracı” adındaki hareketli bitiş çizgisi kendilerine yetişene dek, koşabildikleri mesafeye kadar koşuyor. Geçtiğimiz sene 100 binin üzerinde kayıtlı katılımcıya ulaşan Wings for Life World Run etkinliği, bu yıl 8 Mayıs’ta dünya çapında gerçekleşecek.

Rekabet ile eğlencenin bir arada olacağı Wings for Life World Run’da profesyonel koşuculardan amatörlere kadar her yetenekten sporcu omuz omuza koşamayanlar için koşacak. Tekerlekli sandalye sporcularının da katılabildiği yarışın kapısı herkese açık olacak.

Haberin Devamı

Tüm dünyada omurilik felçlilerinin tedavisini araştıran bilimsel çalışmalar için sosyal sorumluluk çalışmaları yürüten Wings for Life Vakfı, 8 Mayıs’taki büyük yarışın katılım ücretlerinin tamamı ve yapılan bağışları, doğrudan omurilik araştırmalarında kaynak olarak kullanacak.

Koşu endüstrisinde çığır açan ayakkabı ve giyim modelleri konusunda köklü bir geçmişe sahip olan PUMA, Wings for Life World Run’da global ortak olarak yer alıyor. PUMA, bu koşu ile tüm katılımcıları destekleyerek, dünyanın her yanından yeni nesil sporcuları bir araya getirme çabasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Wings For Life World Run'ın İzmir'deki başlangıç noktası, Alsancak'taki Gündoğdu Meydanı olacak. Tüm dünyada aynı anda başlayacak olan koşunun Türkiye saati ile start anı ise saat 14:00. 8 Mayıs’ta İzmir’de koşmak isteyenler http://www.wingsforlifeworldrun.com/ adresinden kayıt olabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!