Windows 10 Mobile bu ay gelebilir

Güncelleme Tarihi:

Windows 10 Mobile bu ay gelebilir
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 11:08

Bekleyenlere sabretmeyi öğreten Windows 10 Mobile, sonunda gerçekten geliyor olabilir.

Haberin Devamı

Windows 10 Mobile'ın Şubat ayında yayınlanacağı düşünülüyordu, ancak Mart'ın ilk haftasını geride bırakmamıza rağmen henüz güncelleme yayınlanmadı. Yeni bir iddiaya göreyse Microsoft, ortaklarına güncellemeyi bu ay yayınlayacağını söyledi.

VentureBeat'in raporuna göre Microsoft, ortak çalıştığı üreticilere gönderdiği bir epostada Windows 10 Mobile güncellemesini bu ay yayınlamayı planladığını söyledi. Epostada güncellemenin Lumia 950 ve Lumia 950 XL'ye sunulan aylık firmware güncellemelerinin ardından geleceği bilgisi yer aldı.

Windows 10 Mobile güncellemesi hazır olduğunda otomatik olarak yüklenmeyecek; güncellemeyi kullanıcının başlatması gerekecek. Bunun yanında güncellemenin kullanıma sunulmaya başlandığı gün onu yüklemeniz mümkün olmayabilir. Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesinin mobil sağlayıcıların ve üreticilerin onayından geçmesinin gerekeceğini daha önce açıklamıştı.

Haberin Devamı

İlk olarak Aralık sonunda gelmesi beklenen Windows 10 Mobile birkaç kez ertelendiğinden, bu yeni bilgiye biraz şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: EN İYİ 33 WINDOWS HİLESİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!