Wesley Sneijder: Yolanthe Türkiye'ye döner mi bilmiyorum

Güncelleme Tarihi:

Wesley Sneijder: Yolanthe Türkiyeye döner mi bilmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 10:50

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Türkiye’de yaşanan terör saldırıları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Terör konusunda artık ciddi bir tecrübeye sahip olduğunu belirten Hollandalı yıldız, yaşananların mesleki kariyerine ilişkin kararlarını etkilememesine kişisel olarak dikkat ettiğini ancak aynı durumun ailesi için geçerli olmadığını söyledi.

Ailesi söz konusu olduğunda daha korumacı bir tutum sergileyen deneyimli yıldız, “Yaşananlardan kendinizi tamamen soyutlamanız da mantıksız. İşin bir de aile boyutu var. Ailemi düşündüğüm zaman, böyle zamanlardan dışarıda olmamalarını tercih ediyorum. Özellikle de geç saatlerde… Ama burada yaşananlar her yerde, herkesin başına gelebilir. Amsterdam’da yolda yürürken bile bunları yaşayabilirsiniz” dedi.

"YOLANTHE ŞU AN AMERİKA'DA"
Sneijder ayrıca, şu an iş için Amerika’da olan eşinin Türkiye’ye dönüp dönmeyeceğinin netlik kazanmadığını da belirtti. Deneyimli futbolcu, “Yolanthe şu an iş için Amerika’da ancak İstanbul’a geri döner mi bilmiyorum. Ben milli takım kampından sonra İstanbul’a döneceğim. Umarım her şey yoluna girer” ifadelerini kullandı. (sporcope)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!